Eskişehir Tepebaşı'nda kameraya bakan motosikletli kaza yaptı
Kentte trafiğe çıkan genç sürücü, arkadaşının kaskındaki cihaza kayıt alıp almadığını sorduktan hemen sonra aniden manevra yapan araca vurdu. Saniye saniye kaydedilen olayda şans eseri sadece maddi hasar meydana gelirken, yaşanan o ilginç anlar sosyal medyada hızla yayıldı.
Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde, seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü, yanındaki arkadaşının kask kamerasına seslendikten saniyeler sonra trafik kazası geçirdi. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzerinde 28 Nisan 2026 tarihinde gerçekleşen vakada, yirmi yaşındaki genç sürücü, önünde aniden dönüş yapan binek araca arkadan vurdu. Şans eseri can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı asayiş olayı, arkadan gelen diğer sürücünün kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.
Tepebaşı Yenibağlar Mahallesi'ndeki kazanın detayları
Tepebaşı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi'nde gün içinde yoğunlaşan trafikte ilerleyen A.A.K. idaresindeki 26 AIS 730 plakalı vasıta, güzergah üzerinde olağan hızında seyrediyordu. Genç sürücü tam bu esnada, aynı istikamette ilerleyen ve kaskında kayıt cihazı bulunan Seyit Ülker'e dönerek cihazın çalışıp çalışmadığını teyit etmek istedi. Ancak dikkatinin dağıldığı o çok kısa an, caddede tehlikeli bir duruma zemin hazırladı.
Aniden manevra yapan araca arkadan vurdu
Gencin kameraya bakarak konuştuğu saniyelerde, önünde seyreden E.E. yönetimindeki 35 CND 604 plakalı otomobil yolda beklenmedik bir hamle yaptı. Otuz sekiz yaşındaki şahsın idaresindeki binek aracın aniden yön değiştirmesiyle takip mesafesini ve reaksiyon süresini kaybeden motosikletli, fren yapmaya fırsat bulamadan araca şiddetle çarptı. Çarpışmanın etkisiyle sarsılan iki vasıtada da belirgin oranda maddi hasar oluştu.
Eskişehir'deki ilginç asayiş olayı saniye saniye kaydedildi
Yaşanan bu trafik olayı, arkadan gelen arkadaşının kayıt cihazı sayesinde tüm netliğiyle belgelendi. Görüntülerde, kazaya karışan gencin olaydan hemen önce "Kamera çekiyor mu, paylaşacak mısın?" şeklinde seslendiği, hemen ardından ise çarpışma sesinin duyulduğu açıkça görülüyor. Emniyet yetkilileri, iki tekerlekli vasıta kullanıcılarını seyir halindeyken dikkatlerini yoldan ayırmamaları ve takip mesafesini her koşulda korumaları gerektiği yönünde önemle uyarıyor.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.