Etkin pişmanlıktan yararlanmak istemişti: Özkan Yalım'dan yeni talep!
13:25, 12/05/2026, SalıG: Güncelleme: 13:51, 12/05/2026, Salı

Etkin pişmanlıktan yararlanmak istemişti
Etkin pişmanlık kapsamında ifadesi alınan Tutuklu Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın yeni bir ek ifade verme talebi üzerine Çağlayan Adliyesi'ne götürüldüğü öğrenildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Uşak Belediyesi'ne yönelik yürütülen 'rüşvet' soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırılan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın da aralarında bulunduğu 9 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Jurnal.ist
Görevden uzaklaştırılan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım CHP'den ihraç edildi!
30 Mart'ta tutuklanan Yalım emniyet ve savcılık beyanında etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma talebini ileterek bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ifade vermişti.
Yeni bir ifade daha vermek istedi
Etkin pişmanlık kapsamında ifadesi alınan, görevinden uzaklaştırılan tutuklu Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın yeni bir ek ifade verme talebinde bulunduğu öğrenildi.
Adliyeye götürüldü
Yalım'ın Çağlayan Adliyesine götürüldüğü bildirildi.

Jurnal.ist
Bakan Gürlek duyurdu! Özkan Yalım ve Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek itirafçı oldu
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.