Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Kritik iki isim hakkında gözaltı kararı
00:33, 25/04/2026, CumartesiG: Güncelleme: 01:02, 25/04/2026, Cumartesi

Gülistan Doku
Gülistan Doku’nun kaybolmasına ilişkin soruşturmada 6 yıl sonra dikkat çeken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tunceli Devlet Hastanesi Bilgi işlem görevlisi iki isim hakkında gözaltı, arama ve el koyma kararı verildi.
Tunceli'de 5 Ocak 2020'den itibaren kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında flaş bir gelişme yaşandı.
İki kritik isme gözaltı kararı
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Gülistan Doku soruşturması kapsamında Tunceli Devlet Hastanesi bilgi işlem görevlileri Burçin Yerlikaya ve Yücel Erdem hakkında gözaltı, arama ve el koyma kararı verildi.
Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Gülistan Doku soruşturması kapsamında Tunceli Devlet Hastanesi bilgi işlem görevlileri Burçin Y. ve Yücel E. gözaltına alındı.
Burak Doğan’ın haberine göre; Dönemin Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir, Hastanede şirket çalışanı olarak 2 elemandan birinin Burçin Yerlikaya, asıl sorumlu olan diğerinin Yücel Erdem olduğunu ifade etti. Özdemir, “Yücel bey gerekli silme, düzeltme ve ekleme işlemlerini yapar” demişti.

Jurnal.ist
Masadaki telefonu alıp gitti: Polis yakaladı, sonu tutuklama oldu
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.