Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı: Haymana Belediye Başkanı Levent Koç AK Parti'ye geçti

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa eden Haymana Belediye Başkanı Levent Koç AK Parti'ye katıldı. Koç'a rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
Ankara'nın Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, CHP'den istifa etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve görevinden uzaklaştırılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın istifa haberlerinin ardından bir istifa haberi de Ankara'dan geldi.

AK Parti'ye katıldı
İstifasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan Haymana Belediye Başkanı Levent Koç'a parti rozetini taktı.

Levent Koç kimdir?
İnönü Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Levent Koç, 2004 yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisansını tamamladı. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimleri Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans eğitimi de alan Koç, 2013-2017 yılları arasında Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, 2017-2021 Haymana Yenice Dilaver Temizhan Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürlüğü, 2021-2023 yılları arasında Haymana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürlüğü görevlerini yaptı.
Evli ve üç çocuk babası olan Levent Koç 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde CHP'den Haymana Belediye Başkanı seçildi.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.