İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın kaçırılmasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın kaçırılmasına ilişkin soruşturma derinleşirken, olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler, Karaal’ın nasıl bir planla ve zor kullanılarak etkisiz hale getirildiğini gözler önüne serdi.
İstanbul'un Maltepe ilçesinde gerçekleşen kaçırılma olayı, şehirde büyük yankı uyandırdı. İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın, kimliği henüz belirlenemeyen bir grup tarafından kaçırılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir aşamaya geçildi.
Telefonla konuşurken önü kesildi
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Erhan Karaal’ın kaldırımda yürürken telefonla konuştuğu görülüyor. O sırada caddeye yaklaşan şüpheliler, hiçbir uyarıda bulunmadan Karaal’ın önünü keserek etrafını sarıyor.

Saniyeler içinde araca bindirildi
Görüntülerin devamında, saldırganların Karaal'ı aralarına alıp kolundan sıkıca tutarak zorla araca bindirmeye çalıştıkları anlar yer alıyor. Üç kişi tarafından zorla caddeye gelen otomobile doğru yönlendirilen Karaal, direnmesine rağmen şüpheliler tarafından araca bindiriliyor. Kaçırılma işleminin ardından otomobil, hızla olay yerinden uzaklaşıyor.
Başsavcılıktan "titiz soruşturma" vurgusu
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, mağdurun bulunması ve şüphelilerin yakalanması için tüm birimlere gerekli talimatların verildiğini belirtti. Açıklamada, "Soruşturmaya titizlikle devam edilmektedir" ifadesiyle çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğü vurgulandı.
Güvenlik güçleri, bölgedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye alırken, kaçırılan Erhan Karaal’ı kurtarmak için operasyonlarını sürdürüyor.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.