Eski eşini 15 yerinden bıçaklamıştı: Mahkemeden cani koca hakkında skandal karar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde eski eşini sokak ortasında 15 yerinden bıçaklayan ve ağır yaralayan sanık, tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Karara yurt dışı çıkış yasağı ve imza yükümlülüğü eklenirken, mağdurun vücudunda çok sayıda bıçak yarası ve kemik kırığı olduğu öğrenildi.
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşanan olayda, Tuncay H. eski eşiyle tartıştıktan sonra kadını 15 yerinden bıçakladı. Olayı gören mahalle sakinleri saldırgana müdahale ederek linç girişiminde bulundu. Ağır yaralı kadın, “O benim çocuklarımın babası” sözleriyle kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Polis havaya ateş açarak kurtardı
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak için havaya ateş açtı. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hazırlanan iddianamede, mağdurun vücudunda 15 bıçak yarası ve kemik kırığı tespit edildiği belirtildi.

Mahkemeden şoke eden karar
Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti, sanığın tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi.
Sanık hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve imza yükümlülüğü uygulanırken, mağdura 500 metre yaklaşmama şartı da getirildi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Sanığın savunması dikkat çekti
Sanık Tuncay H., önceki ifadelerinde olay anına ilişkin detayları hatırlamadığını söyleyerek, “Pişmanım, beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Olay, kamuoyunda büyük tepki çekerken verilen tahliye kararı tartışmalara neden oldu.
Reklam

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.