Kubilay Kundakçı cinayetinde önemli gelişme! Saldırının faili Alaattin Kadayıfçıoğlu yakalandı

İstanbul Ümraniye'de gece yarısı film senaryolarını aratmayan bir silahlı saldırı yaşandı. Rapçi Vahap Canbay'ın eski sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu ile barışmak için gittiği stüdyo önünde açılan ateş, 21 yaşındaki genç futbolcu Kubilay Kundakçı'nın hayatına mal oldu. İstanbul Emniyeti'nin düzenlediği dev operasyonla aralarında bir numaralı zanlı Alaattin Kadayıfcıoğlu ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Ümraniye, gece saatlerinde film senaryolarını aratmayan bir silahlı saldırıya sahne oldu. Rap dünyası ve spor camiasının isimlerinin karıştığı olayda, 21 yaşındaki futbolcu Kubilay Kundakçı kurşunların hedefi olarak yaşamını yitirdi. Aleyna Kalaycıoğlu ve rapçi Vahap Canbay arasındaki "barışma" girişimiyle başlayan gerilim, stüdyo önünde kanlı bir infaza dönüştü.
Barışma girişimi felaketle sonuçlandı
İddialara göre olay, rapçi Vahap Canbay’ın eski sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu ile yeniden barışmak istemesiyle başladı. Canbay, yanına yakın dostu futbolcu Kubilay Kundakçı’yı da alarak Kalaycıoğlu’nun bulunduğu stüdyonun önüne gitti. Araç içerisinde bekledikleri sırada, olay yerine gelen başka bir gruptan üzerlerine ateş açıldı.

21 yaşındaki Kubilay Kundakçı kurtarılamadı
Saldırı sırasında araçta bulunan Alaattin Kadayıfcıoğlu’nun silahından çıkan kurşunlar, genç futbolcu Kubilay Kundakçı’ya isabet etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kundakçı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 21 yaşında hayata gözlerini yumdu. Genç sporcunun vefatı, futbol camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.
İstanbul Emniyeti'nden dev operasyon: 8 gözaltı
Olayın ardından İstanbul Emniyeti Asayiş Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri koordineli bir çalışma başlattı. Sabah'ın haberine göre silahlı saldırının bir numaralı zanlısı Alaattin Kadayıfcıoğlu ile birlikte M.R., H.C.A., M.K., E.T., A.Ö., A.T. ve Z.K. isimli toplam 8 şüpheli, suç aleti silahlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Aleyna Kalaycıoğlu da gözaltında
Soruşturma derinleştikçe olayın perde arkasındaki detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. İddialara göre Aleyna Kalaycıoğlu, olay yerine yeni erkek arkadaşıyla birlikte geldi. Yeni arkadaşın, eski sevgili Vahap Canbay’ı fark etmesi üzerine çatışmanın fitilinin ateşlendiği öne sürüldü. Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alınan Kalaycıoğlu hakkında, Canbay’ın "olaydan bilgisi vardı" yönündeki ifadesi üzerine inceleme başlatıldı.
Adli süreç devam ediyor
Ümraniye Sıddık Sokak’ta yaşanan bu kanlı geceyle ilgili adli süreç titizlikle yürütülüyor. Yakalanan 8 şüphelinin sorgusu devam ederken, magazin dünyasını ve spor camiasını sarsan bu "aşk ve şiddet" sarmalına dair yeni bulguların ortaya çıkması bekleniyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.