10:10, 22/07/2026, Çarşamba
Silivri'de facia: Fabrikaya atmak istediği patlayıcı elinde patladı
İstanbul'un Silivri ilçesinde meydana gelen olayda, fabrikaya el yapımı veya benzeri bir patlayıcı atmak isteyen 17 yaşındaki motosikletli şüpheli, düzeneğin elinde patlaması sonucu ağır yaralandı. Parmağı kopan şahıs, gittiği hastanede polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay, 20 Temmuz'da gece saatlerinde Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, motosikletiyle bölgedeki bir geri dönüşüm fabrikasının önüne gelen 17 yaşındaki A.H.Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle yanındaki patlayıcıyı fabrikaya atmak istedi. Bu sırada patlayıcı, şüphelinin elinde aniden infilak etti. Patlamanın şiddetiyle şüphelinin parmakları koptu.
Tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındı
Olayın ardından kendi imkanlarıyla Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ne giden yaralı A.H.Ö., buradaki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık ekiplerine verdiği çelişkili ifadeler ve durumun bildirilmesi üzerine şüpheli, hastanede polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
O anlar güvenlik kamerasında
Şüphelinin motosikletle fabrikaya yaklaşarak patlayıcıyı atmaya çalıştığı ve maddeyi elinde patlattığı o dehşet anları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili çok yönlü incelemesi sürüyor.

Jurnal.ist
Esenyurt TEM Otoyolu'nda hafriyat kamyonları dehşeti: Kontrolsüz manevralar kamerada!

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.