Kırmızı ışıkta akıllara durgunluk veren anlar: Bir anda yola atlayıp şınav çektiler
00:21, 26/02/2026, Perşembe

Kırmızı ışıkta ilginç anlar! Üsküdar’da yaya geçidinde şınav çektiler
Üsküdar’da kırmızı ışıkta bekleyen bir grup genç, yaya geçidinde şınav çekti. O anlar araç kamerasına yansırken, gençler yeşil ışığın yanmasıyla birlikte kaldırıma geçerek bölgeden uzaklaştı.
Olay, akşam saatlerinde Libadiye Caddesi Ünalan mevkiinde yaşandı. Trafik ışıklarının kırmızıya dönmesiyle araçların durmasını fırsat bilen bir grup genç, yaya geçidine çıkarak şınav çekmeye başladı.
Kısa süreli gösteri, ışıkta bekleyen bir otomobilin araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Jurnal.ist
Tarla yolu tartışmasında kanlı son: Yaşlı adam komşusunu aracıyla ezerek öldürdü
Yeşil ışık yanınca kaldırıma geçtiler
Gençler, trafik lambasının yeşile dönmesiyle birlikte yoldan çekilerek kaldırıma geçti. Araçların yeniden hareket etmesiyle trafik normal akışına dönerken, grup bölgeden uzaklaştı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.