Ayşen Gruda'nın ölüm sebebi nedir?

Ayşen Gruda.
Ayşen Gruda.

Sinema oyuncusu Ayşen Gruda bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gruda pankreas kanseri teşhisi nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Hastaneden yapılan açıklamada Ayşen Gruda'nın kanserle olan mücadeleyi sürdüremediği belirtildi.

Ünlü yeşilçam oyuncusu Ayşen Gruda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda olan Gruda'ya pankreas kanseri teşhisi konulmuştu.
Kağıthane Derindere Hastanesi başhekimi yaptığı açıklamada oyuncunun kanserle olan mücadelesini süremediğini belirtti. Gruda 74 yaşındaydı.

Ayşen Gruda Çöpçüler Kralı filminden bir kare.
Ayşen Gruda Çöpçüler Kralı filminden bir kare.

Ayşen Gruda'nın ölüm sebebi

  • 'Bir süredir ileri evre pankreas kanseri sebebiyle hastanemizde tedavi gören değerli tiyatro sanatçımız Ayşen Gruda’nın yoğun bakımda devam eden tedavisi bu sabah KOAH alevlenmesi sebebiyle solunum cihazı desteği ile devam etmektedir.
  • Pankreas kanserinin 4. evresinde olan hastamız solunum yetmezliği problemi yaşadığı için yoğun bakım ünitemizde solunum cihazına bağlı olarak tedavi edilmeye devam ediyor.' diye doktoları hastalığını ve son durumunu açıklamıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >