Çağla Şıkel bu kez hamburger sonrası kahvaltısıyla gündem oldu: Paylaştığı tabak dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Çağla Şıkel, bu kez kahvaltı tabağı ve beslenme düzeniyle dikkat çekti. Sağlıklı yaşam tarzı ve diyet listesiyle konuşulan ünlü sunucu, bir gün önce hamburger yediğini açıklarken, ertesi sabah tercih ettiği kahvaltıyı takipçileriyle paylaştı. Peki Çağla Şıkel'in kahvaltısında neler vardı? İşte detaylar.
Kusursuz fiziği, sağlıklı yaşam tarzı ve spor disipliniyle sık sık gündeme gelen Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla yine dikkat çekti. Beslenme düzenini takipçileriyle paylaşmayı sürdüren ünlü isim, bu kez bir gün önce hamburger yediğini söyleyerek ertesi sabah hazırladığı kahvaltıyı gösterdi.

"Dün hamburger yedikten sonra benim kahvaltı"
Çağla Şıkel, paylaşımına şu notu düştü: "Dün hamburger yedikten sonra benim kahvaltı." Bu paylaşım, sosyal medyada kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

Çağla Şıkel'in kahvaltısında neler vardı?
Paylaşılan fotoğrafta Çağla Şıkel'in kahvaltı tabağında;
Bir parça ananas,
Birkaç dilim kivi,
Yaban mersini,
Siyah zeytin,
Ceviz,
Avokado yer aldığı görüldü.
Ünlü isim daha önce de benzer içeriklere sahip kahvaltı tabaklarını paylaşarak sağlıklı beslenme alışkanlıklarını takipçileriyle paylaşmıştı.
Kahvaltı tabağı daha önce de çok konuşulmuştu
Çağla Şıkel'in daha önce paylaştığı kuruyemiş ve meyve ağırlıklı kahvaltılar da sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu. O dönemde gelen eleştirilere esprili bir dille yanıt veren Şıkel, şu ifadeleri kullanmıştı: "Sanki kurbağa bacağı yemişim gibi muamele yapıldı."
Disiplinli yaşam tarzını sürdürüyor
Sağlıklı yaşam konusunda disiplininden ödün vermeyen Çağla Şıkel, daha önce katıldığı bir programda sevdiği yiyeceklerden tamamen vazgeçmediğini de anlatmıştı. Ünlü isim, pişiyi çok sevdiğini ancak yaklaşık altı ayda bir tükettiğini söylemişti.
Güne erken başlıyor
Yoğun çalışma temposuna rağmen düzenli yaşamını koruyan Çağla Şıkel, daha önce yaptığı açıklamada akşam 22.30'da uyuduğunu ve sabah 06.30'da kalktığını belirtmişti. Şıkel, bu düzen sayesinde gün boyunca enerjik kalabildiğini ifade etmişti.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.