Reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Reytingler
Reytingler

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi reytinglerde şok bir düşüş yaşadı.

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi dün akşam reyting yarışında altıncı sırada kendine yer bulabildi.

Yayın hayatına üçüncülük ile başlayan dizinin bu düşüşü şoke ederken, Kadın ise zirvedeki yerini korudu.

Total Grubu reyting sonuçları
Total'de Kadın filmi birinciliğini sürdürürken, Mehmed Bir Cihan Fatihi büyük bir şok yaşadı. Başladığı günden bu yana üçüncü gelen yapım, bu hafta yayınlanan bölümünde altıncılığa düştü. Ufak Tefek Cinayetler ise özat ve ana haber'in gerisinde kalarak beşinci oldu.
Total Grubu reyting sonuçları Total'de Kadın filmi birinciliğini sürdürürken, Mehmed Bir Cihan Fatihi büyük bir şok yaşadı. Başladığı günden bu yana üçüncü gelen yapım, bu hafta yayınlanan bölümünde altıncılığa düştü. Ufak Tefek Cinayetler ise özat ve ana haber'in gerisinde kalarak beşinci oldu.
Ab Grubu reyting sonuçları
AB'de birincilik Kadın'ın, ikincilik Ufak Tefek Cinayetler'in, üçüncülük ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi ise ancak dördüncü olabildi.
Ab Grubu reyting sonuçları AB'de birincilik Kadın'ın, ikincilik Ufak Tefek Cinayetler'in, üçüncülük ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi ise ancak dördüncü olabildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >