Ekranların sevilen dizisi 'Kalp Atışı' final yaptı!

Dizi
Dizi

Ekranların sevilen dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı!

Ekranların sevilen dizisi 'Kalp Atışı' final bölümü ile Show TV ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda başlayan ve severek izlenmeye devam eden Kalp Atışı dizisi hakkında final kararı alındı..

Önce yayın günü değişti!
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Atışı, Cuma günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alırken; yayın günü değiştirilerek Pazar'a alındı.
Önce yayın günü değişti! Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Atışı, Cuma günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alırken; yayın günü değiştirilerek Pazar'a alındı.
Final kararı aldı!
MF Yapım imzası ile ekranlara gelen, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in rol aldığı Kalp Atışı final kararı aldı.
Final kararı aldı! MF Yapım imzası ile ekranlara gelen, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in rol aldığı Kalp Atışı final kararı aldı.
Tokat sahnesi çok konuşuldu!
Kalp Atışı dizisinin 10. bölümünde bir sahne halkı isyan ettirdi. Yayınlanan bölümde, hastanede etrafa rastgele ateş açan bir saldırganı engellemek için gelen Polis Özel Harekat'ın saldırgana değil de sürekli doktorlara müdahale etmesi ve en sonunda da yaralanan kişilerin tek tek öldüğü görüldü. Bu sahne sonrası sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili tepki gösterdi. Binlerce insan tweet attı.
Tokat sahnesi çok konuşuldu! Kalp Atışı dizisinin 10. bölümünde bir sahne halkı isyan ettirdi. Yayınlanan bölümde, hastanede etrafa rastgele ateş açan bir saldırganı engellemek için gelen Polis Özel Harekat'ın saldırgana değil de sürekli doktorlara müdahale etmesi ve en sonunda da yaralanan kişilerin tek tek öldüğü görüldü. Bu sahne sonrası sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili tepki gösterdi. Binlerce insan tweet attı.
Veda etti...
Sevilen dizi Kalp Atışı, dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.
Veda etti... Sevilen dizi Kalp Atışı, dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >