11. gün iftar menüsü: Çorbasız asla!

11.gün iftar menüsü
11.gün iftar menüsü

Tüm ramazan boyu sizleri 'iftarda ne yapsam?' Derdinden kurtarmaya son derece olan Lokmacığınız 11.gün iftar menüsü ile de sizlerle! Çorbasından, tatlısına aradığınız her tarifi bulabileceğiniz 11.gün iftar menümüzde vişneli bademli taze fasulye tarifine mutlaka bir şans vermeyi ihmal etmeyin...

İÇİNDEKİLER

Yoğurtlu kabak çorbası tarifi

Sizce iftar sofralarının olmazsa olmazı ne? Bizim için bu sorunun cevabı kesinlikle uzun saatler aç kaldıktan sonra midelerimizi yemeğe hazırlayan çorbalar. Hal böyle olunca da 11.günün yıldızı bizim için bu menüde yoğurtlu kabak çorbasının ta kendisi.

Arpacık soğanlı ciğer kavurma tarifi

Ciğer severleri gönlünden vuracak, sevmeyenlerin ise ciğer ile arasını düzeltecek o tarif Lokmacığınızda! Arpacık soğanlı ciğer kavurma tarifi iftar sofralarınızı taçlandırmak için sizlerle!

Semizotlu siyez pilavı tarifi

Ramazan boyunca iftar sofralarından pilav tarifleri eksik olmasa da artık klasik pilav tariflerinden vazgeçmenin vakti gelmiş olabilir mi? İftar sofralarında pirinç pilavından daha sağlıklı ve daha lezzetli bir alternatif arayan herkesi şöyle alalım!

Vişneli bademli taze fasulye tarifi

Yazın gelişinin en lezzetli habercilerinden biri olan taze fasulyeyi, iftar sofralarına yakışır bir versiyonuyla denemeye ne dersiniz? Bildiğiniz tüm taze fasulye tariflerini unutun ve Lokmacığınıza güvenin; vişneli bademli taze fasulye tarifi ile 11.gün iftar menüsünün yıldızına merhaba deyin.

Çıtır kadayıflı frambuazlı muhallebi tarifi

Ramazan'da şerbetli tatlılar ile arasına mesafe giren herkesi şöyle alalım... Bir klasik olan çıtır kadayıflı muhallebi tarifi ile 11.gün menüsünün tatlısı da burada!