13.gün iftar menüsü

13.gün iftar menüsü
13.gün iftar menüsü

13.gün iftar menümüz rengarenk! Bu ramazan klasik tariflerden sıkılanlara, farklı tarifler arayanlara özel bu menümüzde tek başına dahi son derece doyurucu olan yeşil mercimekli erişteli çorbamızdan tutun da, rafine şekersiz, üç malzemeli muzlu böğürtlenli dondurmaya kadar her şey var! Unutmayın kalan 16 günde de 'iftara ne yapsak?' sorusunun cevabı Lokma'da.

İÇİNDEKİLER

Yeşil mercimekli erişteli çorba

Siz bu tarifi bu akşamki iftar menümüzde ister çorba olarak değerlendirin, ister ana yemek olarak. Tek başına dahi son derece doyurucu bir çorba tarifi olan yeşil mercimekli erişteli çorba tarifimiz ile iftar sofralarında farklı tarifler görmek isteyenler, aradıklarını bulacak.

Kızarmış yufkadan çıtır mantı

Mantı tarifleri arasında farklı sunumu ve akılda kalan lezzetiyle öne çıkan kızarmış yufkadan çıtır mantı bugünkü iftar menümüzün yıldızı. Üstüne kıyma ve yoğurt dökülerek servis edilen bu mantı size klasik mantıyı unutturabilir. Bizlerden söylemesi.

Söğüşlü kısır köftesi

Klasik kısırı biraz farklı bir sunum ve minik dokunuşlarla daha lezzetli ve iştah açıcı bir hale getirmeye var mısınız? Mutfaklarımızda her daim bulunan temel malzemelerle hazırlayabileceğimiz kısır köftesinin tadına doyamayacaksınız.

Patates salatası

Menümüze uyum sağlayacak bir salata tarifiyle, iftar sofralarımızı taçlandırmamak olmazdı elbette. Biz de kolları sıvadık ve herkes için bugünün menüsünde küçük büyük demeden herkesin sevdiği patates salatası yaptık...

Muzlu böğürtlenli dondurma

Ramazanlar yaz günlerine denk geldiği vakitlerde iftar sonrası mahalledeki dondurmacıların önü dolar taşardı... İşte o günleri anımsamamızı sağlayacak bir dondurma tarifiyle 'nerede o eski ramazanlar?' sorusuna lezzetli mi lezzetli bir cevabımız var.

Birbirinden güzel tariflerin yer aldığı bu iftar menümüzün malzeme listesini çıkarın ve eksikler için Maximum anlaşmalı marketlerden birinin yolunu tutun.

Bu Ramazan Maximum Kart'ınız ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız ikinci ve sonraki 400 TL ve üzeri her peşin alışverişe 40 TL, toplam 600 TL MaxiPuan kazanın. Kampanyaya katılım ve ek koşullar İşCep ve Maximum Mobil’de.