17.gün iftar menüsü

​17.gün iftar menüsü
​17.gün iftar menüsü

Dün oldukça meşakkatli ve yüksek kalorili menüden sonra bugün biraz daha hafif bir menü hazırlayalım dedik. Menümüz ağırlıklı olarak sebzeden oluşsa da et severleri unutmadık ve gönüllerini almak için çorbaya köfteler ekledik. Hemen hemen herkesin kendi damak zevkine göre favori yemek bulacağı bu menümüzde bizim için hemen hemen her gün olduğu gibi bugün de favorimiz tatlı.

Nohutlu köfteli çorba

Ramazanda farklı çorbaları denemeyi seviyorsanız o zaman nohutlu köfteli çorba tam sizlik! Hem köfteli hem nohutlu olmasıyla oldukça da doyurucu olan bu çorba, bizim için ana yemekle eş değer bir lezzette.

Enginar

Sevenin çok sevdiği sevmeyenin ise bir türlü arasının olmadığı enginar, soframıza Akdeniz esintisi getiriyor. Bir tabak gibi bütün garnitürleri kucaklayan enginara kimse hayır diyemeyecek!

Biber dolması

Sofraların klasik yemeği nedir? diye sorsak belki de birçok kişi biber dolması diyecektir. İşte bu klasik ama çekirdek gibi yedikçe yediren lezzetin tüm püf noktaları Lokmacığınızda!

Çilekli muhallebi

Çilekler tezgahlara gelmeye başlamışken değerlendirelim dedik ve kalktık çilekli muhallebi yaptık. Hem pratik, hem lezzetli hem de şık bir görüntü sunan bu tatlıyı iftar menünüze mutlaka ekleyin.