27. Gün iftar menüsü: Sofrada yaz rüzgarı esiyor

27. gün iftar menüsü
27. gün iftar menüsü

Havaların ısındığı bu son günlerde biraz serinlemek hepimizin hakkı! İftarda sofrada belki de çoğumuzun çocukluğundan aşina olduğu lezzetler var! Kısırından patates salatasına, çıtır mantısından dondurmasına herkesin çok seveceği 27. gün menümüz ile yine sizinleyiz!

İÇİNDEKİLER

Yeşil mercimekli erişteli çorba

Her daim kurtarıcımız olan yeşil mercimeği bu kez de çorba içerisine ekledik ve yeşil mercimekli erişteli harika doyurucu bir çorba yaptık. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Kızarmış yufkadan çıtır mantı

Mantı hamuru açıp saatlerce kapatmakla uğraşmak istemeyenlere Lokmacığınızdan çok pratik bir mantı tarifi! Kızarmış yufkadan çıtır mantı nasıl yapılır? Detaylar Lokma'da.

Söğüşlü kısır köftesi

Biz bugün yeşil salata yerine iki adet salata tarifi veriyoruz sizlere. İster birini yapın ister her ikisini de. İlki söğüşlü kısır köftesi tarifi. Afiyet şifa olsun.

Yoğurtlu patates salatası

27. gün iftar menümüzde yaptığımız bir diğer salata yoğurtlu patates salatası. Klasik patates salatasına ferah alternatif arayanlar bu tarifi mutlaka denemeli.

Muzlu böğürtlenli dondurma

Havaların ısındığı bugünlerde iftar sonrası serin bir tatlıyı kim istemez? Lokmacığınızdan böyle durumlar için muzlu böğürtlenli dondurma tarifi! Detaylar sitemizde!