9. gün iftar menüsü: Menüde Karadeniz pidesi var!

9. gün iftar menüsü
9. gün iftar menüsü

Ramazan'da sulu yemekler ile arası pek de iyi olmayanlara hitap edecek bir menü ile biz geldik... İftara ne yapsam? Sorularını rafa kaldırtacak o menü işte burada! Çorbasından, tatlısına her şeyiyle birbirine uyumlu bir iftar menüsü ile pazartesi sendromuna veda!

İÇİNDEKİLER

Tavuk suyuna tel şehriye çorbası tarifi

Tavuk suyuna yapılmış çorba tariflerinin lezzetini ikiye katladığına inanan herkes buraya... Tel şehriye çorbasını bu kez tavuk suyuna yapıyoruz ve klasik bir başlangıçla midemizi yemeğe hazırlıyoruz!

Kıymalı mısırlı pide tarifi

Karadeniz'de en güzel pide nerede yenir? Sorusuna cevabımız yok ama en güzel Karadeniz pidesi evde nasıl yapılır sorusunun cevabı burada!

Brokoli ve karnabaharlı patates graten tarifi

Pek de seveni olmayan sebzeleri bir arada kullandığımız bu tarifimizden sonra brokoli ve karnabaharla arayı düzeltmeye hazır mısınız? İftar sofralarında mideleri yormayacak enfes bir graten tarifi için sizleri şöyle alalım.

Yoğurtlu renkli salata tarifi

Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında genellikle yoğurtlu salata tariflerini tercih edenler buraya! Görselliğiyle gözlere, lezzetiyle midelere hitap edecek bu enfes tarifimizi deneyimleme vakti...

Bal kabaklı pasta tarifi

Tatlısız her iftar sofrası biraz eksiktir... Menüde akla gelebilecek her şey olsa da güzel bir tatlı tarifinin olduğu iftar menülerinde günün yıldızı bu menüde de olduğu gibi mutlaka tatlıdır!