Bayrama güzel bir başlangıç yaptıracak 5 kahvaltılık tarif

​Bayrama güzel bir başlangıç yaptıracak 5 kahvaltılık tarif
​Bayrama güzel bir başlangıç yaptıracak 5 kahvaltılık tarif

Ramazan boyunca hepimizin özlediği şeylerin başında kahvaltı geliyor. Bayram sabahında bütün hasretlikler bittiği için bugün kahvaltı normalden daha da özenli hazırlanıyor. Bütün sevdiklerimizle neşeli bir bayram sofrasının etrafında toplandığınız zaman herkesin beğenisini kazanacak kahvaltılık tariflerini sizin için listeledik.

İspanyol omleti

Ramazan ayı boyunca bu omletin hayalini kurduğunuzu biliyoruz bizden kaçmaz! Bayram kahvaltısının yıldızı olacak İspanyol omleti, bol patatesiyle ilk defa deneyenlerin favorisi olacak.

Ispanaklı tava böreği

Hazır yufka ile tavada kolayca yapabileceğiniz bu börek, misafirleriniz gelene kadar hazır olacak. İçinde yer alan ıspanaklı harcıyla da bir aylık kahvaltı hasretini güzel bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

Domatesli galette

Bayram sabahında fazla uğraşmayayım ama hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle iştah kabartsın diyorsanız o zaman yapmanız gereken tarif domatesli galette. En güzel bayram sabahına başlatacak olan bu tarif, kıtır kıtır yapısıyla favoriniz olacak.

Milföyden biber dolması

Isırdığınız andan itibaren içi sürpriz dolu olan milföyden biber dolması, 10 dakika içinde hazırlayacağınız kahvaltılık tariflerden. Milföyün çıtırlığına biberin ve peynirin lezzeti katılınca keyfinizin ikiye katlanmaması imkansız!

Yumurtalı radika

Ramazan sonrası ilk kahvaltıda hamur işi ile mideyi yormak istemeyenlere önerimiz yumurtalı radika. Güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak olan bu tarif, gün boyu dinç hissetmenizi de sağlayacak.