Birbirinden nefis vegan tarifler

Vegan tarifler
Vegan tarifler

Türk mutfağı vegan tarifler açısından gerçekten çok zengin! Lokmacığınız da bugün vegan takipçileri için harika vegan tarifler derledi. Vegan köfte nasıl yapılır? Vegan börek tarifleri neler? gibi soruları bu yazımızda rahatlıkla bulabilirsiniz. Son olarak şunu hatırlatmakta fayda var, bu tarifleri denemek için vegan olmanıza da gerek yok.

İÇİNDEKİLER

Haşlanmış nohuttan vegan köfte

Haşlanmış nohut vegan tarifler için bulunmaz bir nimet. Hem çok doyurucu hem lezzetli hem de mineral dolu nohutla biz güzel bir köfte yaptık. Siz siz olun bu tarifi vegan olsanız da olmasanız da mutlaka deneyin!

Vegan mayonez

Patatesleriniz kızarana kadar vegan mayoneziniz hazır! Haşladığınız nohutların suyunu asla atmayın. İşte böyle tariflerde çok işe yarıyor. Tüm malzemeleri birleştirin ve çekin vegan mayoneziniz 5 dakikada hazır!

Vegan dolma

Türk mutfağının en klasik lezzetlerinden olan dolmanın zeytinyağlı hali zaten vegan! Biz de harika bir biber dolması tarifi denedik. Tarif bizden yapması sizden.

Garam masala vegan noodle

Hindistanın muhteşem baharat karışımı garam masala ile harika bir noodle tarifi denedik. Biz bu tarifi çok beğendik. Hem Hint mutfağı hem de Uzak Doğu mutfağı severlerin beğenceğini düşündüğümüz tarifimiz sitemizde sizlerle!

Çılgın vegan çikolata

Çikolatalı tariflerin en bol malzemelisi, en doyurucu olanı ve en sağlıklısını sizlerle paylaşıyoruz. İçerisine istediğiniz meyveyi ve kuru yemişi ekleyerek yapabileceğiniz vegan çikolata tarifimizi mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Vegan mantar kokoreç

Protein anlamında etten aşağı kalır yanı olmayan mantarla çok doyurucu bir yemek hazırladık. Biz görüntüsü kokoreçe benzediği için bu ismi verdik. Tarifi bizden yapması sizden!

Yeşil mercimekli börek

Yeşil mercimeğin proteininden faydalanmanın tam sırası! Üstelik üzerine yumurta sarısı sürmediğinizde de vegan bir tarif! Yeşil mercimekli börek nasıl yapılır? Tarifin detayları sitemizde. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun!

Yaban mersinli rawcheesecake

Tariflerin en sağlıklı ve en lezzetlilerinden birini daha sizlerle paylaşıyoruz. Unsuz, şekersiz ve pişirmeden hazırlayabileceğiniz bu enfes cheesecake tam anlamıyla vegan. Zengin besin içeriğiyle oldukça besleyici olan yaban mersinli rawcheesecake göz alıcı sunumuyla herkesi kendine hayran bırakacak.