Klasik güllaç tarifine veda: Farklı güllaç tarifleri!

Farklı güllaç tarifleri
Farklı güllaç tarifleri

Ramazanın son çeyreğine girdiğimiz bu günlerde güllaç yemeden ramazanı kapatmak olur mu? Bugün kolları sıvıyoruz ve birbirinden nefis ve farklı güllaç tarifleri arasında damak tadımıza en uygun olanı seçip mutfağın yolunu tutuyoruz... Çikolatalısından, frambuazlısına farklı güllaç tariflerinin bulunduğu bu yazımızda herkes kendine uygun o güllacı bulacak!

İÇİNDEKİLER

Frambuazlı güllaç

Her sene ramazan ayında güllaç nasıl yapılır? Sorusunun cevabının peşine düşen herkese selam olsun... İster güllacı yeni yapmayı öğrenin, ister farklı güllaç tarifleri arayan bir güllaç uzmanı olun frambuazlı güllaç bu akşam sizi oldukça mutlu edecek.

Kakule ve reyhanlı güllaç

Klasik güllaç tarifiyle arayı bir türlü bulamayanlar, aradığınız şey farklı bir aroma olabilir mi? Kakule ve reyhanın tadını buram buram hissedebileceğiniz kakule ve reyhanlı güllaç tarifimizle farklı bir güllaç tarifi isteyen herkes mutfağa.

Çikolata ve tahinli güllaç

İçinde bulunduğu her şeyin lezzetini ikiye katlayan çikolata, bu kez de Türk mutfağının klasiklerinden güllacı taçlandırıyor. Çikolata ve tahinin harmanlanarak bir araya geldiği bu tarifte güllaç sevmeyenler dahi ezberlerini bozabilir.

Fıstıklı ve karamelli güllaç

Klasik güllaç tariflerinden sıkılan herkes bu yazımızda aradığını bulacak! Karamel aromasını sevenlerin tadına bayılacağı bu güllaç tarifimiz iftara misafiriniz olduğu günler için de oldukça ideal bir ramazan tatlısı olabilir!

Çilekli sakız muhallebili güllaç

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan güllacın, meyvelerle buluşmuş en lezzetli hali için sizleri şöyle alalım. Çilek aromasını buram buram hissedebileceğiniz bu tarifte damla sakızının kokusunu da yabana atmayın.

Çikolatalı güllaç

Bu defa iftara misafiri olanlar için enfes bir öneriyle geldik. Tek kişilik porsiyonlarla servis edebileceğiniz harika bir tatlı olan çikolatalı güllaç tarifimiz, en güllaç sevmeyen misafirinizin bile gönlünü fethedebilir.