3 Haziran 2019: 6 Başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

3 Haziran 2019 Pazartesi günü 'Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.
6 başlıkta 2 Haziran 2019 Pazartesi günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun kapalı bir toplantıda, ABD Başkanı Donald Trump’ın danışmanı ve damadı Jared Kushner'ın öncülüğünde hazırlanan 'Yüzyılın Anlaşması' adlı İsrail-Filistin barış planına ilişkin değerlendirmeleri basına sızdı.

Apple'ın her yıl San Jose'de organize ettiği Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) bu yıl 3-7 Haziran'da 'Kod yaz, zihinleri uçur' sloganıyla gerçekleştirilecek.

ABD'de faaliyet gösteren çok sayıda büyük çevrimiçi alışveriş platformu Amazon'u 'tekelcilik' yaptığı iddiasıyla adli ve idari makamlara şikayet etti.

Hollywood filmlerinde iki büyük aktörün başrolü oynadığı filmlere çok sık rastlıyor olsak da Matt Damon ve Christian Bale ikilisinin bir araya geliyor olması seyircilerde olağanın üzerinde bir beklentinin oluşmasına sağladı.

HBO tarafından yayınlanan mini dizi Chernobyl, kısa süre içerisinde tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Gerçek hikayelerden ilham alması, dev oyuncu kadrosu ve devasa prodüksiyon diziyi şimdiden 'efsaneler' arasına yerleştirmeyi başardı.
Reklam

Medipol Başakşehir, teknik direktör Okan Buruk ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. İstanbul temsilcisi, başarılı çalıştırıcı için 10 Haziran Pazartesi günü imza töreni düzenleyecek.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.