Juventus - Genoa maçında derbide verilen penaltıya benzer pozisyon: Hakemin kararı gündem oldu...

İtalya Serie A'da dün oynanan Juventus - Genoa maçında, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde verilen penaltı pozisyonuna benzer bir olay yaşandı. Maçın hakemi penaltı kararı vermezken, bu pozisyon sosyal medyada gündem oldu.
Trendyol Süper Lig'de Fenerbaçhe, evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etmiş ve zirve yarışında tutunmayı başarmıştı. Ancak derbinin en çok konuşulan olayı ise verilen penaltı kararı oldu.

Yasin Kol'un kararı tepki toplamıştı
Maçın hakemi Yasin Kol, 90+6. dakikada verdiği penaltı kararıyla maçın en çok konuşulan ismi olmuştu.

Beşiktaşlı oyuncu Agbadou'nun Nene'ye olan müdahalesinin dışarda ve penaltının skandal bir karar olduğu yönünde tartışmalar yapıldı. Konuyla ilgili eski hakemler de ikiye bölündü.

Juventus-Genoa maçında benzer pozisyonda penaltı çıkmadı
Serie A'da dün oynanan Juventus - Genoa maçında derbideki pozisyona benzer bir pozisyon yaşandı.

Hakem penaltı vermedi
Juventus oyuncusu Thuram, çizgiye yakın bir yerde rakibine faul yaptı. Pozisyona yakın olan hakem, serbest vuruş kararı verdi. Pozisyonla ilgili VAR incelemesi yapılmadı.

Dünkü pozisyondan sonra derbide yaşanan pozisyon yeniden gündeme geldi. Özellikle de Beşiktaş taraftarları, Avrupa'da verilen bu kararı örnek göstererek Yasin Kol'un ve VAR hakemine yeniden tepki göstermeye başladı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.