Milli Takım San Francisco’da ilk idmanını yaptı: Montalla Kerem ve Yunus ile özel görüştü

2026 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. D grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, Avustralya mağlubiyeti ardından Paraguay ile mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. A Milli Takım, Paraguay ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, San Francisco’da yaptığı antrenmanla devam etti. İdmanda Montella'nın Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün ile gerçekleştirdiği özel görüşme dikkat çekti.
A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası D Grubu 2’nci haftasında Paraguay ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, San Francisco’da yaptığı antrenmanla devam etti.
San Jose Park’ta TSİ 04.30’da teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenman, ilk 15 dakikası basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Antrenman; ısınma koşularıyla başlayıp, pas çalışmalarıyla devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Paraguay maçının taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da takip etti. Ay-yıldızlılar, yarın TSİ 03.45’te yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
Montella Kerem ve Yunus ile görüştü
Türkiye - Paraguay maçı öncesi çalışmalarını sürdüren Milli Takım'da Vincenzo Montella, antrenman sırasında Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün ile özel görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeni detayı bilinmezken, taktik ağırlıklı olduğu düşünülüyor.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.