Vincenzo Italiano ilk açıklamasını yaptı: Önder Özen yapılan seçimin sebebini açıkladı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano ile iki yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Tecrübeli teknik adam, ilk sözlerini söylerken, Beşiktaş'ın futbolu için de çarpıcı ifadeler kullanırken, Sportif Direktör Önder Özen ise yapılan bu tercihin sebebini açıkladı.
Sergen Yalçın sonrası yeni teknik direktörünü İtalya'da bulan Beşiktaş, tecrübeli teknik adam Vincenzo Italiano 2 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.
Beşiktaş'taki görevine başlamak için sabırsız olduğunu ifade eden Italiano, "Takımın istekleri ve benim futbol düşüncelerim birebir örtüşüyor. Bugüne kadar oynadığım tüm takımlarda gösterdiğim futbol, Beşiktaş'la birebir örtüşüyor. Hedeflerimizi ve ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu örtüşme beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
Vincenzo Italiano sözlerine şöyle devam etti: "Bir teknik direktör için saygı görmek, sevilmek çok önemli. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum."

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen ise Vincenzo Italiano'nun seçimi hakkında şunları söyledi: "Vincenzo Italiano ismi, yapılan analizlerin ardından bizim için cazip geldi. Bu işin ustası kabul ettiğimiz bir büyüğümüzden de fikrini aldık, Serie A'yı iyi takip eden bir büyüğümüz. Sonrasında Italiano isminde mutabık kaldık."
"Beşiktaş, gelecek sene PPDA'da zirvede olacak"
Önder Özen, Beşiktaş'ın oyun kimliği içn uygun profilin Italiano olduğunu ifade etti şunları söyledi: "Vincenzo Italiano, Beşiktaş'a kimlik olarak çok uygun olduğunu düşündüğümüz bir teknik adam. İş dışında hiçbir şey düşünmeyen, takıntılı bir çalışan. Beni bile bunalttı neredeyse. Başkanımız da şahit bu konuda hocamıza. Beşiktaş, gelecek sene PPDA'da zirvede olacak."
Reklam

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.