Huawei’nin otomobili üretim hattından çıktı: 900 kilometre menzil iddiasıyla geliyor

Huawei teknolojileriyle geliştirilen Aistaland GT7, resmi tanıtım öncesi üretim hattından çıktı. 900 kilometreye kadar menzil, 2,98 saniyelik hızlanma ve akıllı sürüş sistemiyle gelen model, Çin’de premium elektrikli otomobil rekabetini kızıştırmaya hazırlanıyor.
Aistaland GT7’nin seri üretim versiyonu, 26 Haziran’daki resmi lansman öncesi fabrikadan indirildi. Model, GAC ve Huawei iş birliğiyle geliştirilen yeni elektrikli otomobil olarak öne çıkıyor.

900 kilometre menzil iddiasıyla geliyor
GT7’nin üst versiyonlarında 900 kilometreye kadar menzil sunulacağı aktarılıyor. Bu değer, modeli uzun yol kullanımı ve premium elektrikli otomobil rekabetinde daha iddialı hale getiriyor.

0’dan 100’e 2,98 saniyede çıkıyor
Üç motorlu dört çeker versiyonun 0’dan 100 kilometre hıza 2,98 saniyede ulaşabildiği belirtiliyor. Bu performans, GT7’yi yalnızca konfor odaklı değil, hız tarafında da iddialı bir model yapıyor.

Araçta Huawei’nin ADS 5 akıllı sürüş sistemi ve gelişmiş sensör teknolojileri yer alıyor. Bu sistemlerin sürüş güvenliği, çevre algılama ve dijital kokpit deneyimini güçlendirmesi hedefleniyor.

5 saatte 10 bin siparişi geçti
Aistaland GT7’nin ön siparişlerinin kısa sürede 10 bini aştığı aktarılıyor. Başlangıç fiyatı 219 bin 900 yuan olarak açıklanan model, Çin’de premium elektrikli otomobil pazarında dikkat çeken yeni seçeneklerden biri olacak.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.