Futbolculardan şok tepki! "Teknik direktör gidene kadar oynamayacağız"

Görelespor'da neler oluyor?
Görelespor'da neler oluyor?

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Görelespor'da takım kaptanı Burhan Nebioğlu'nun yaptığı açıklamalar bir anda gündem oldu. Teknik direktör Hakan Koçer'in kendi isteğiyle getirdiği oyunculara farklı muamele yaptığını iddia eden Nebioğlu, teknik direktör Koçer takımdan ayrılana kadar sahaya çıkmayacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve 11. hafta itibarıyla 17 puanla dördüncü sırada yer alan Giresun temsilcisi Görelespor'da ilginç olaylar yaşanıyor.

Burhan Nebioğlu
Burhan Nebioğlu

Takım kaptanı Burhan Nebioğlu ve iki takım arkadaşı, teknik direktör Koçer'in kendi isteğiyle transfer ettirdiği oyunculara tolerans sağlaması nedeniyle takımdan ayrılmasını istiyor.

Arkadaşlarıyla beraber baş kaldırdı
Arkadaşlarıyla beraber baş kaldırdı

Nebioğlu, bu kararı almak zorunda kaldığını dile getirirken, "Teknik direktör Hakan Koçer’in kendi getirdiği oyunculara sağladığı iltimas takımı bölünmeye götürmüştür. Bizler Göreleli futbolcular Burhan Nebioğlu, Emrah Aslan, Yağız Cem Zomp olarak Görelespor’un menfaatlerini düşünmeyen, kendi ikbali için takımımızın kaderi ile oynayan Hakan Koçer isimli şahıs takımdan ayrılana kadar Görelespor’dan ayrılmış bulunuyoruz. Hoca ayrıldığı taktirde şehrimiz için yıllardır yaptığımız gibi savaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kulüpten açıklama: 3 futbolcu da kadro dışı bırakıldı

Görelespor, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Kulüpten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

  • Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda bir futbolcumuzun kadro dışı bırakılmasından sonra yaşanan olaylar nedeniyle bu açıklamayı yapmak bilgi kirliliğini önlemek açısından zaruri hale gelmiştir. Futbolcumuzun yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılmasından sonra takımımız futbolcularından üç oyuncu açıklama yaparak takımdan ayrılacaklarını beyan etmişlerdir. Bu gelişme üzerine bu üç futbolcu da kadro dışı bırakılmıştır. Alınan karar bizzat yönetim kurulunun tasarrufunda alınmış olup, takımımızın hocasının bu kararlarda etkisi bulunmamaktadır. Alınan kararlar Görelespor’un menfaatleri doğrultusunda alınmıştır. Yönetim Kurulunun aldığı kararların Görelespor’un menfaatleri doğrultusunda alındığının ve asil olanın kişiler değil Görelespor olduğunun bilinmesi gerekir.
  • Görelespor kulübünün menfaatleri doğrultusunda her türlü tasarruf yetkisi yönetim kurulunda olup, hiçbir futbolcunun yönetime şart koşması gibi bir durum söz konusu olamaz. Tüm Görelespor camiasının bilgisine...