Ankara Adliyesi'nde korku dolu anlar! İki aile arasında kavga çıktı... 5 yaralı
14:44, 27/11/2025, PerşembeG: Güncelleme: 14:48, 27/11/2025, Perşembe

Ankara
Ankara Adliyesi’nde çocuk mahkemesi duruşması sonrası iki aile arasında kavga çıktı. Olayda 5 kişi bıçaklanarak yaralandı. Polis, tarafları ayırıp yaralıları hastaneye kaldırırken, firari şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Ankara Adliyesi Ticaret, Aile, Tüketici ve Çocuk Mahkemeleri Ek Binası önünde, çocuk mahkemesi duruşması sonrasında iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Bıçak ve sopalar kullanıldı
Olayda Necati D., Necat D., Adem A., Cavit D. ve Cavit D. bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis soruşturması devam ediyor
Polis ekipleri kavganın ardından tarafları ayırdı ve olayla bağlantılı firari şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olay, adliye güvenliği ve toplumsal şiddet tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.