2019'da yayına girecek olan 5 Netflix yapımı

The Irishman filminden

Netflix hayranlarının heyecanla beklediği yapımlar yeni sezona hazır. Peki 2019 sezonunda yayına girecek olan diziler ve filmler hangileri? Sizler için 2019 yılında yayına girecek olan 5 Netflix yapımını listeledik.

Netflix'in 2019 sezonunda yayına sokması beklenen yapımları belli. İlk kez seyircisiyle buluşacak olan bu yapımlar, Netflix hayranlarının sabırsızlıkla beklediği işler olarak dikkati çekiyor. 2019 sezonunun 5 yapımı ve hikayelerini sizler için derledik.

Polar

                                    
                                    Film, dünyanın en iyi suikastçısı olan Duncan Vizla nam-ı diğer Black Kaiser’a odaklanacak. Emekli olmaya karar veren Duncan, eski patronunun üstüne saldığı katillere karşı hayatta kalmaya çalışacak. Aksiyon filminin başrolünü “Hannibal”ın yıldızı Mads Mikkelsen üstlenecek. Yıldız oyuncuya Vanessa Hudgens, Matt Lucas ve Katheryn Winnick gibi isimlerin eşlik edeceği yapım, İsveçli yönetmen Jonas Åkerlund’un imzasını taşıyacak.
Polar Film, dünyanın en iyi suikastçısı olan Duncan Vizla nam-ı diğer Black Kaiser’a odaklanacak. Emekli olmaya karar veren Duncan, eski patronunun üstüne saldığı katillere karşı hayatta kalmaya çalışacak. Aksiyon filminin başrolünü “Hannibal”ın yıldızı Mads Mikkelsen üstlenecek. Yıldız oyuncuya Vanessa Hudgens, Matt Lucas ve Katheryn Winnick gibi isimlerin eşlik edeceği yapım, İsveçli yönetmen Jonas Åkerlund’un imzasını taşıyacak.
The Irıshman

                                    The Irishman, 1975 yılında kaybolan ve öldürüldüğü düşünülen Jimmy Hoffa’nın (Al Pacino) ve Frank Sheeran’ın (Robert De Niro) hikayesine odaklanan, senaryosunu Steven Zaillian’ın yazmış olduğu bir biyografik bir suç filmi.
The Irıshman The Irishman, 1975 yılında kaybolan ve öldürüldüğü düşünülen Jimmy Hoffa’nın (Al Pacino) ve Frank Sheeran’ın (Robert De Niro) hikayesine odaklanan, senaryosunu Steven Zaillian’ın yazmış olduğu bir biyografik bir suç filmi.
The Last Dance

                                    
                                    NBA efsanesi Michael Jordan’ın kariyerinin zirvesine çıktığı 1990’lı yılları konu alan, birer saatlik 10 bölüm halinde yayınlanacak olan The Last Dance belgeseli, daha önce görülmemiş görüntüler ve Jordan’ın Chicago Bulls’taki takım arkadaşlarının röportajlarıyla Netflix’te olacak.
The Last Dance NBA efsanesi Michael Jordan’ın kariyerinin zirvesine çıktığı 1990’lı yılları konu alan, birer saatlik 10 bölüm halinde yayınlanacak olan The Last Dance belgeseli, daha önce görülmemiş görüntüler ve Jordan’ın Chicago Bulls’taki takım arkadaşlarının röportajlarıyla Netflix’te olacak.
Beats

                                    
                                    2 Altın Küre ve 5 Emmy adaylığı elde eden oyuncu Anthony Anderson’un rol alacağı yapım, bir büyüme hikayesini anlatacak ve agorafobik bir müzik dehası gence (Khalil Everage) odaklanacak.
Beats 2 Altın Küre ve 5 Emmy adaylığı elde eden oyuncu Anthony Anderson’un rol alacağı yapım, bir büyüme hikayesini anlatacak ve agorafobik bir müzik dehası gence (Khalil Everage) odaklanacak.
Carmen Sandiego

                                    
                                    Altın Küre ödüllü Gina Rodriguez, animasyon dizi Carmen Sandiego'nun başrolünü üstleniyor. 1980’lerin ünlü bilgisayar oyunu Where in the World is Carmen Sandiego'dan uyarlanan yapım, ünlü hırsızın dünya çapındaki maceralarını konu alacak.
Carmen Sandiego Altın Küre ödüllü Gina Rodriguez, animasyon dizi Carmen Sandiego'nun başrolünü üstleniyor. 1980’lerin ünlü bilgisayar oyunu Where in the World is Carmen Sandiego'dan uyarlanan yapım, ünlü hırsızın dünya çapındaki maceralarını konu alacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >