Çalışırken seyahat edebileceğiniz 5 harika meslek

Çalışırken seyahat edebileceğiniz 5 harika meslek
Çalışırken seyahat edebileceğiniz 5 harika meslek

Hem dünyayı gezmek hem de para kazanmak istiyorsanız, bu mesleklerden birini tercih edebilirsiniz.

Ofis ya da fabrika gibi kapalı ortamlar size göre değil mi? Hem çalışmak hem de dünyayı dolaşmak mı istiyorsunuz? İşte bu meslekler tam size göre;

Uçuş görevlisi

                                    Pilot ya da uçuş görevlisi olmak zor iş. Saatler süren uçak yolculuğu sizi yorsa da dünyanın neredeyse tamamını dolaşma imkanına sahip oluyorsunuz.
Uçuş görevlisi Pilot ya da uçuş görevlisi olmak zor iş. Saatler süren uçak yolculuğu sizi yorsa da dünyanın neredeyse tamamını dolaşma imkanına sahip oluyorsunuz.
Uzun yol şoförlüğü

                                    Günler bazen haftalar süren yolculuklarda uzun yol şoförleri genellikle yalnızdır. Ancak uzun yol şoförleri kilometreler boyunca direksiyon sallasa da birçok kişiye oranla daha çok yer görür.
Uzun yol şoförlüğü Günler bazen haftalar süren yolculuklarda uzun yol şoförleri genellikle yalnızdır. Ancak uzun yol şoförleri kilometreler boyunca direksiyon sallasa da birçok kişiye oranla daha çok yer görür.
Gemi personeli

                                    Gemi personelleri de aylar boyu sevdiklerine hasret kalır ancak birçok ülkeyi görme, keşfetme imkanına sahiptir.
Gemi personeli Gemi personelleri de aylar boyu sevdiklerine hasret kalır ancak birçok ülkeyi görme, keşfetme imkanına sahiptir.
Tur rehberi

                                    Tur rehberleri de dünyanın farklı yerlerinde hem çalışıp hem de seyahat etme şansına sahiptir.
Tur rehberi Tur rehberleri de dünyanın farklı yerlerinde hem çalışıp hem de seyahat etme şansına sahiptir.
Serbest ya da esnek çalışanlar

                                    Şayet siz de online olarak bir kurumda çalışıyorsanız seyahat etme şansına sahip olabilirsiniz. Dünyanın bir ucunda güneşlenirken Türkiye'de bulunan şirketinize hazırladığınız sunumları vs. internet sayesinde ulaştırabilirsiniz.

(Fotoğraf Kaynağı: escapehere.com)
Serbest ya da esnek çalışanlar Şayet siz de online olarak bir kurumda çalışıyorsanız seyahat etme şansına sahip olabilirsiniz. Dünyanın bir ucunda güneşlenirken Türkiye'de bulunan şirketinize hazırladığınız sunumları vs. internet sayesinde ulaştırabilirsiniz. (Fotoğraf Kaynağı: escapehere.com)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >