İlk yerli Netflix dizisi The Protector'a kavuşmaya az kaldı
12:30, 14/11/2018, ÇarşambaG: Güncelleme: 14:54, 14/11/2018, Çarşamba

Diziden bir kareyle Çağatay Ulusoy
Türkiye'nin ilk Netflix dizisi olan, başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı The Protector, yayın için hazır. 14 Aralık'ta ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanları da yayınlanmış durumda. Peki dizimiz hakkında ne kadar bilgiye sahibiz?
Çekimleri Mart ayında başlayan ancak çekilen görüntüler beğenilmediği için tüm planlarının sıfırlanacağı iddia edilen Türkiye'nin ilk
Netflix dizisi
The Protector
için artık geri sayım vakti.Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü
'nün başrolünde olduğu dizi, 14 Aralık'ta
yayında olacak.The Protector'un genel konusu şöyle:

Doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan, Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir gençtir. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacaktır!
Hakan, kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek midir?
The Protector'un fragmanı
Diziden gelen son fragman ise bu:
Dizi için heyecan dorukta. O halde biz de sizlere vedamızı, The Protector'dan fotoğraflarla yapalım:



Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.