Kenan'dan genç eşi hakkında şoke eden açıklama!

İmirzalıoğluq
İmirzalıoğluq

''Biliyorsunuz genç bir eşim var'' açıklamasıyla şoke etti!

Kenan İmirzalıoğlu başrol oynadığı dizisinin galasına yalnız katılması konusunda, "Biliyorsunuz genç bir eşim var. 20'lik dişi çıkıyor, o yüzden gelmedi" açıklamasıyla herkesi güldürdü.

Sinem galaya katılmadı!
Salı günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin galasına başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal katılmadı.
Sinem galaya katılmadı! Salı günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin galasına başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal katılmadı.
''Biliyorsun genç bir eşim var abi''
Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde; Mehmed'in galasında İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ın olmadığını belirtti. Yazının devamında ise Kenan'ın açıklamalarını şu sözlerle yazdı: "Tebrik etmek için yanına gittiğimde ona, böylesine önemli bir gecede eşinin niye olmadığını sordum. Gülerek, "Biliyorsun genç bir eşim var abi. 20'lik dişiyle ilgili sağlık sorunu yüzünden gelmedi" açıklamasında bulundu.
''Biliyorsun genç bir eşim var abi'' Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde; Mehmed'in galasında İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ın olmadığını belirtti. Yazının devamında ise Kenan'ın açıklamalarını şu sözlerle yazdı: "Tebrik etmek için yanına gittiğimde ona, böylesine önemli bir gecede eşinin niye olmadığını sordum. Gülerek, "Biliyorsun genç bir eşim var abi. 20'lik dişiyle ilgili sağlık sorunu yüzünden gelmedi" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >