Sil baştan! Çukur'da 'Kara Kuzular' dönemi başladı

Çukur

Ekranın fenomenlik kavramını Nirvana'ya çıkartan dizisi Çukur'da her şey sil baştan! Kara Kuzular'ın gelişi yepyeni bir dönemin başlangıcı oluyor. Peki Çukur'da bizi bekleyen olası olaylar ne?

İçerde'nin ardından aynı kadroyla farklı bir hikayeyi bizlere sunan ve ikinci sezonuna başlayan Çukur'da her şey sil baştan!

Erkan Kolçak Köstendil'in kariyerine bambaşka bir boyut kazandıran, Ercan Kesal'ı dizi setlerine alıştıran Çukur'da, Koçovalıların devri bitti gibi dursa da, asıl hikaye yeni başlıyor demek mümkün.

Peki yeni sezonda bizi neler bekliyor? İlk bölümden yola çıkarak gelecek bölümler hakkında tahminler de bulunuyoruz:

Öncelikle sezonun ilk bölümündeki büyük şoku yazalım

                                    Elbette Selim Koçovalı. Sezon finalinden itibaren oyuncularından itibaren herkesin öldü dediği Selim Koçovalı'nın yaşıyor oluşu herkeste büyük bir şok etkisi oluşturmuştu. Aslında buna kısaca bir ters köşe demek de mümkün.
Öncelikle sezonun ilk bölümündeki büyük şoku yazalım Elbette Selim Koçovalı. Sezon finalinden itibaren oyuncularından itibaren herkesin öldü dediği Selim Koçovalı'nın yaşıyor oluşu herkeste büyük bir şok etkisi oluşturmuştu. Aslında buna kısaca bir ters köşe demek de mümkün.
Selim artık Koçovalılar'ın tarafında

                                    Selim'in Yamaç'ı kurtarmış olması artık ailesinin tarafında olduğunun bir göstergesi olabilir. Nitekim geçtiğimiz sezon, Vartolu'nun baba nefretinden kaynaklı hırsını kullanıp Koçovalılara çok güzel ihanet etmişti. Abisinin ölümüne sebep olduğunu da unutmamak gerekir. Bu gerçeği düşününce aslında Selim'in böyle bir yardım yapması da beklenemezdi. İlerleyen bölümlerde Koçovalıların mahalleyi tekrar almasındaki gizli kahraman olması yüksekle muhtemel.
Selim artık Koçovalılar'ın tarafında Selim'in Yamaç'ı kurtarmış olması artık ailesinin tarafında olduğunun bir göstergesi olabilir. Nitekim geçtiğimiz sezon, Vartolu'nun baba nefretinden kaynaklı hırsını kullanıp Koçovalılara çok güzel ihanet etmişti. Abisinin ölümüne sebep olduğunu da unutmamak gerekir. Bu gerçeği düşününce aslında Selim'in böyle bir yardım yapması da beklenemezdi. İlerleyen bölümlerde Koçovalıların mahalleyi tekrar almasındaki gizli kahraman olması yüksekle muhtemel.
Kara Kuzular'ın elinde Sultan ana olabilir

                                    Düğün günü yapılan katliam sırasında başta Sultan ana olmak üzere birçok kişi büyük zarar görmüştü. Selim'in yaşıyor oluşu bu kişilerin de yaşadığı düşüncesini beraberinde getirdi. Yorumumuz, Sultan ana'nın en büyük koz olarak Kara Kuzular'ın elinde bulunduğu.
Kara Kuzular'ın elinde Sultan ana olabilir Düğün günü yapılan katliam sırasında başta Sultan ana olmak üzere birçok kişi büyük zarar görmüştü. Selim'in yaşıyor oluşu bu kişilerin de yaşadığı düşüncesini beraberinde getirdi. Yorumumuz, Sultan ana'nın en büyük koz olarak Kara Kuzular'ın elinde bulunduğu.
Ve Vartolu ve Cumali...

                                    Cumali'nin dönüşü ile Koçovalı ailesinin içerisinde ölmüş olan aile kavramını yeniden canlandıracak. Peki bu durum Vartolu üzerinde bir etki oluşturacak mı? Öngörümüz, Vartolu ile Cumali yüzleşmesinin gerçekleşeceği ve bu durumunda yeniden bir mücadelenin fitilini ateşleyeceği yönünde.
Ve Vartolu ve Cumali... Cumali'nin dönüşü ile Koçovalı ailesinin içerisinde ölmüş olan aile kavramını yeniden canlandıracak. Peki bu durum Vartolu üzerinde bir etki oluşturacak mı? Öngörümüz, Vartolu ile Cumali yüzleşmesinin gerçekleşeceği ve bu durumunda yeniden bir mücadelenin fitilini ateşleyeceği yönünde.
Medet'i kaybeden Vartolu'dan beklenen dönüş bu sezon olacaktır diyebiliriz.
Medet'i kaybeden Vartolu'dan beklenen dönüş bu sezon olacaktır diyebiliriz.
Son söz:

                                    Büyük bir ters köşe ile başlayan Çukur'da yaşanan olayların bir çocuğunun gizliden gizliye Koçovalılar tarafından yapıldığı ve bu durumun ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Flashbackler ile dolu yeni bölümlere hazırlıklı olmanız önerisiyle.
Son söz: Büyük bir ters köşe ile başlayan Çukur'da yaşanan olayların bir çocuğunun gizliden gizliye Koçovalılar tarafından yapıldığı ve bu durumun ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Flashbackler ile dolu yeni bölümlere hazırlıklı olmanız önerisiyle.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >