Soğuk havalarda da stilinizden ödün vermeyin: Gardıropların vazgeçilmez 12 kış parçası

Havaların soğuk olmasına almayın, stilinizden ödün vermeyin.
Havaların soğuk olmasına almayın, stilinizden ödün vermeyin.

Örme yelekler, uzun kazaklar, kürklü kabanlar; kış mevsiminin vazgeçilmez parçalarını gardıroplarınızdan çıkarmanın vakti geldi.

Soğuk kış günlerinde bulduğunuzu üzerinize geçirip rüküş olmak yolunda ilerlemeyi düşüyorsanız, sakın ha! Sizi hem ısıtacak hem şıklığınıza şıklık katacak stil önerilerimiz var.


İşte soğuk havalarda da stilinizden ödün vermenize engel olacak gardıropların vazgeçilmez 12 kış parçası!

Örme elbiseler yeniden popüler 

                                    
                                    Örme kıyafetler bu kış da her alanda popülerliğini koruyor; stilinizi yansıtan parçaları seçmek sizin elinizde. Örme elbiseler, bu sezon da vazgeçilmeziniz olsun.
Örme elbiseler yeniden popüler Örme kıyafetler bu kış da her alanda popülerliğini koruyor; stilinizi yansıtan parçaları seçmek sizin elinizde. Örme elbiseler, bu sezon da vazgeçilmeziniz olsun.
Kürklü ceket 

                                    
                                    Kürklü kollar, kürklü yakalar ceketlere şıklık katan küçük detaylar arasında yer alıyor.  Bu şık ceketler özellikle iş kıyafeti, yüksek bot ve dar pantolonlarla birlikte kullanıldığında harika görünüyorlar. .
Kürklü ceket Kürklü kollar, kürklü yakalar ceketlere şıklık katan küçük detaylar arasında yer alıyor. Bu şık ceketler özellikle iş kıyafeti, yüksek bot ve dar pantolonlarla birlikte kullanıldığında harika görünüyorlar. .
Renkli kışlık botlar 

                                    
                                    Siyah, gri veya kahverengi botlar klasikler arasında her daim yer alıyor; ancak bu kış stilinizin vazgeçilmezi arasına renkli botları da sıralasanız fena olmayacak.
Renkli kışlık botlar Siyah, gri veya kahverengi botlar klasikler arasında her daim yer alıyor; ancak bu kış stilinizin vazgeçilmezi arasına renkli botları da sıralasanız fena olmayacak.
Diz boyu çizmeler 

                                    
                                    Diz boyu çizmeler, bu kış modasında en popüler tercihler arasında yer alıyor. Diz boyu etek ve elbiselerle tamamlanan çizmeler, şıklığınıza şıklık katacak.
Diz boyu çizmeler Diz boyu çizmeler, bu kış modasında en popüler tercihler arasında yer alıyor. Diz boyu etek ve elbiselerle tamamlanan çizmeler, şıklığınıza şıklık katacak.
Panço modası bu kış da popüler

                                    
                                    Paris sokak modasının temsili kışlık pançolar, bu kış da popülerliğini sürdürüyor. Özellikle bej, siyah, koyu mavi, açık kahverengi veya kırmızı tonlarda olanları harika görünüyor.
Panço modası bu kış da popüler Paris sokak modasının temsili kışlık pançolar, bu kış da popülerliğini sürdürüyor. Özellikle bej, siyah, koyu mavi, açık kahverengi veya kırmızı tonlarda olanları harika görünüyor.
Renkli kürkler 

                                    
                                    Çoğu kadının özellikle kış mevsiminde tercih ettiği kürkler, hem oldukça sıcak tutar hem olduğunuzdan şık görünmenizi sağlar.
Renkli kürkler Çoğu kadının özellikle kış mevsiminde tercih ettiği kürkler, hem oldukça sıcak tutar hem olduğunuzdan şık görünmenizi sağlar.
Örme bereler

                                    
                                    Kış gelmeden satın almayı başaramayacağınız başka bir aksesuar da örme bereler.  Rengarenk iplerden örme bereler stilinizi tamamlarken karanlık kış günlerinize renk katacaktır.
Örme bereler Kış gelmeden satın almayı başaramayacağınız başka bir aksesuar da örme bereler. Rengarenk iplerden örme bereler stilinizi tamamlarken karanlık kış günlerinize renk katacaktır.
Eşarpları farklılaştırarak kullanın

                                    
                                    Kış mevsiminde saçlarınızın yağmurdan ıslanmasını önlemek adına başınıza sarabilir; soğuktan korunmak adına boynunuza dolayabilirsiniz.
Eşarpları farklılaştırarak kullanın Kış mevsiminde saçlarınızın yağmurdan ıslanmasını önlemek adına başınıza sarabilir; soğuktan korunmak adına boynunuza dolayabilirsiniz.
Stilinizi tamamlayacak kocaman bir eşarp 

                                    
                                    Özellikle son 2 yılın popüler kış aksesuarlarının başında gelen büyük eşarplar, şıklığınıza şıklık katarken soğuktan korunmanıza da yardımcı olacak.
Stilinizi tamamlayacak kocaman bir eşarp Özellikle son 2 yılın popüler kış aksesuarlarının başında gelen büyük eşarplar, şıklığınıza şıklık katarken soğuktan korunmanıza da yardımcı olacak.
Uzun çoraplar 

                                    
                                    Diz boyu çoraplar, sıradan çoraplara mükemmel bir alternatiftir. Dokusundan, renginden veya tasarımından bağımsız olarak tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.
Uzun çoraplar Diz boyu çoraplar, sıradan çoraplara mükemmel bir alternatiftir. Dokusundan, renginden veya tasarımından bağımsız olarak tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.
Rengarenk örme kazaklar

                                    
                                    Örme kazaklar, her kış dolabında olması gereken listesinin başında geliyor. Bu sezon tasarımcıların da üzerinde özellikle çalıştığı kazaklarda dekoratif detaylar, ve aksesuarlarla süslenen yakalar mevcut. Neredeyse her tür pantolonla uyum içinde giyebileceğiniz kazaklar dar, uzun etekler ile ve uzun çizmelerle harika görünüyor.
Rengarenk örme kazaklar Örme kazaklar, her kış dolabında olması gereken listesinin başında geliyor. Bu sezon tasarımcıların da üzerinde özellikle çalıştığı kazaklarda dekoratif detaylar, ve aksesuarlarla süslenen yakalar mevcut. Neredeyse her tür pantolonla uyum içinde giyebileceğiniz kazaklar dar, uzun etekler ile ve uzun çizmelerle harika görünüyor.
Boğazlı kazaklar
Boğazlı kazaklar bu kış da popülerliğini koruyor. Özellikle boynu uzun olanlar için eşsiz görünen boğazlı kazaklar, sizi hem sıcaktan koruyacak hem stilinizi tamamlayacak.
Boğazlı kazaklar Boğazlı kazaklar bu kış da popülerliğini koruyor. Özellikle boynu uzun olanlar için eşsiz görünen boğazlı kazaklar, sizi hem sıcaktan koruyacak hem stilinizi tamamlayacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >