23. Gün iftar menüsü: Günlerden Kars!

23. gün iftar menüsü
23. gün iftar menüsü

Ramazanın 23. gününde konuğumuz yöresel lezzetler! İkinci haftayı tamamlarken Ramazan bereketini sofralarda hissettiğimiz güzel günlerdeyiz. Yine birbirinden güzel tarifleri sizlerle buluşturmak için Lokmacığınız iş başında! Akşamın menüsüne birlikte göz atalım.

İÇİNDEKİLER

Evelik çorbası

Kars mutfağına ait çok besleyici ve doyurucu bir çorba ile menümüze giriş yapıyoruz. Evelik çorbası nasıl yapılır? Denemeyen kalmasın diye detaylarıyla anlatıyoruz!

Feselli

Ardahan'ın meşhur mayalı kat kat lezzeti feselli! İftar sofralarında her gün pide yemek istemeyenler için çok iyi bir alternatif. Feselli nasıl yapılır? Sitemizde sizlerle!

Haşıl

Yine Kars mutfağından bir lezzetle karşınızdayız! Buğday ve mısır unu ile hazırlanan haşıl, sarımsaklı yoğurt ve tereyağ ile mükemmel bir lezzet ve görüntüye kavuşuyor.

Kavluca pilavı

Bulgur ve tereyağınız varsa bu tarifi olmuş bilin! Yöresel yemekler köşemizde yer alan kavluca pilavı nasıl yapılır? Tarif sitemizde sizlerle!

Umaç helvası

Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlanan Kars mutfağının yöresel lezzetlerinden olan umaç helvası Ramazana da çok yakışan tatlılardan biri.