Birbirinden nefis tavuklu salata tarifleri

Tavuklu salata
Tavuklu salata

Kimi zaman ana yemeklerimizin yanında, kimi zaman tek başına bir öğün olarak tükettiğimiz salata tarifleri söz konusu olduğunda tekrara düşmekten sıkılanlar ve yenilik arayanlar burada mı? Salataya en çok yakışan şeylerden biri olan tavuğun başrolde olduğu salata tarifleri ile Lokmacığınız birbirinden doyurucu ve lezzetli tavuklu salata tarifleri ile sizlerle!

Makarnalara, salatalara, mezelere... Hemen hemen her şeye çok ama çok yakışan tavuk bu kez salata tariflerinin baş tacı olarak karşınızda! Diyette olanlar, sağlıklı beslenmeye karar verenler, şu sıralar yediklerine dikkat etmeye çalışanlar buraya...

Tavuklu salata tarifleri, ister meze olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz en ideal ve en ekonomik seçeneklerden biri olarak; zamanınızın dar olduğu vakitlerde de yardımınıza koşması için Lokmacığınızda sizleri bekliyor...

Sezar salata tarifi

Takvimler 1900lü yılları gösterdiğinde Amerika'da yaşayan ve Hotel Caesar's Palace'ın sahibi ve şefi olan İtalyan şef Ceasar Cardini'nin ABD'nin bağımsızlık günü 4 Temmuz'da kalabalık bir gruba hizmet verirken malzeme kalmaması sebebiyle ellerinde kalan son malzemelerle bu salatayı hazırlamış ve bu salata Sezar salata adıyla sınırlarını aşan ünüyle günümüze dek gelmiştir.

Avokadolu tavuklu salata nasıl yapılır?

Avokado severler buraya! Sağlıklı beslenmeye gönül verenlerin ve diyette olanların en sevdiği sebzelerden biri olan avokado bu kez enfes bir salata tarifinin başrolünde! Avokadolu tavuklu salata tarifi, farklı salata tarifleri arayanların favorisi olmaya aday.

Tavuklu erişteli salata tarifi

Türk işi makarna olarak da adlandırabileceğimiz eriştenin tavukla buluşmasıyla beraber bir salata tarifi olmaktan uzaklaşarak başlı başına bir ana yemeğe dönen; tavuklu erişteli salata tarifi ile doyurucu bir salata tarifiyle tanışmaya hazır olun!

Tavuklu pazı salatası tarifi

En sevilen kış sebzelerinden biri olan pazı tavukla buluştu ortaya nefis mi nefis bir salata tarifi çıktı! Sizlere de yalnızca bu salata tarifini denemesi kaldı. Enfes sosunun tatlandırdığı, narın taçlandırdığı tavuklu pazı salatası tarifini tarif defterlerinize kaydetmeyi unutmayın!

Piyazlı tavuk salatası nasıl yapılır?

Piyazı sofralarınıza tek başına konuk etmekten sıkıldıysanız buraya! Bu kez bildiğiniz tüm salata tariflerini rafa kaldırın. Hem şık sunumuyla hem de lezzetiyle piyazlı tavuk salatası sizleri bekliyor.

Şinitzel salata tarifi

Diyette olanlar buraya! Şinitzel ile aranıza mesafe koymanıza gerek kalmadı. Şinitzel salata tarifi ile kalori hesapları rafa... Bol yeşillikli şinitzel salata tarifi Lokmacığınızın en favori salata tariflerimizden biri!

Tel şehriyeli üzümlü tavuk salata nasıl yapılır?

Üzüm ve kırmızı erik bir araya geldi ortaya damak çatlatan bir salata tarifi çıktı! Her daim pilav tarifleri ve çorba tarifleri içerisinde görmeye alıştığımız tel şehriyeyi bu kez nefis mi nefis bir tavuklu salata tarifi için de değerlendirmeye ne dersiniz?

Tavuklu fesleğenli mısır salatası tarifi

Tavuk, nektarin, kırmızı erik, fesleğen ve mısır... Tüm bu malzemelerin bir araya geldiği enfes bir salata tarifine ne dersiniz? Tavuklu fesleğenli mısır salatası ile yenilikçi bir salata tarifini denemeye var mısınız?