Brüksel lahanası ile ne yapılır? Birbirinden nefis Brüksel lahanalı tarifler

Birbirinden nefis Brüksel lahanalı tarifler
Birbirinden nefis Brüksel lahanalı tarifler

Sevmeyeni her ne kadar seveninden çok daha fazla olsa da bunun tek sebebinin doğru bir Brüksel lahanası tarifiyle karşılaşılmamış olduğunu düşünüyor ve bu olaya el koymaya geliyoruz. Bundan böyle herkes kışın en faydalı sebzelerinden biri olan Brüksel lahanası ile arayı düzeltsin diye birbirinden nefis Brüksel lahanalı tarifler sizlerle!

İÇİNDEKİLER

Brüksel lahanası mücveri

Bu defa mücverin ana malzemesi kabak değil Brüksel lahanası... Mücveri her ne kadar herkes kabak ile tanıyıp bilse de bir kez bu tarifimizi deneyen birinin bundan böyle mücver yemek için kabağın tezgahlara çıkmasını beklemesine gerek kalmayacak.

Fırında tavuklu Brüksel lahanası

Brüksel lahanası ve tavuğun bir araya gelerek enfes bir fırın yemeğine dönüştüğü bu tarifle farklı bir akşam yemeği seçeneği arayanlar için harika bir önerimiz var... Beşamel sos ve peynirin de lezzetine lezzet kattığı bu tarif, işte aradığınız o tarif.

Mısırlı Brüksel lahanası çorbası

Klasik çorba tariflerinden sıkılmış ama kışın da sofraya çorbasız oturamayan herkesi şöyle alalım! Tabuları yıkma vakti geldi. Brüksel lahanası sevmeyenlere dahi Brüksel lahanasını sevdirecek bu çorba tarifiyle bildiğiniz tüm klişe çorba tariflerine veda vakti.

Brüksel lahanası salatası

'Sofralara artık farklı bir salata tarifi gelmesin mi Lokmacım?' diyenleri duyar gibiyiz. Bizce de sofralarda yenilik vakti. Klasik salata tariflerinden sıkılanlar için kaju fıstığı, Brüksel lahanası ve balın bir araya gelerek tek tabakta buluştuğu bu enfes tarifi kaydetmeyi unutmayın!

Mercimekli Brüksel lahanası salatası

Her ne kadar adı salata olsa da bir öğünde ana yemek yerine geçebilecek kadar doyurucu ve sağlıklı olan bu tarifimizle mercimek severleri de unutmadan Brüksel lahanalarını değerlendirelim istedik!

Fırında beşamel soslu Brüksel lahanası

Sevemediğimiz, aramızda mesafe olanların tüm sebzeleri sevdirecek o tarif işte bu tarif. Sebzelere borcama alın ve üzerine beşamel sosu gönderin. işte hiç sevmediğiniz sebzeleri dahi iştahla yiyebilmek işte bu kadar basit.