Lokma'dan gün içinde yanınızda taşıyabileceğiniz pratik tarifler!

Atıştırmalık tarifleri
Atıştırmalık tarifleri

Diyete başlamış olabilirsiniz, sağlıklı beslenmeye başlamış olabilirsiniz ya da öğünlerinizi daha ekonomik hale getirmek için yanınızda taşımak istiyor olabilirsiniz! Her ne sebeple olursa olsun yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz birbirinden güzel tariflerimizi sizler için derledik! Deneyecek herkese şimdiden afiyet olsun.

Karabuğday unlu ve yer fıstıklı kek

İşte tatlıseverlerin yanlarında taşıyabilecekleri harika besleyici bir öğün! Karabuğday ununun vücuda olan faydaları saymakla bitmez. Biz bu tarifte bal kullandık ancak sizin şeker hassasiyetiniz yoksa şeker de kullanabilirsiniz.

Muzlu ballı barlar

Bol miktarda nişasta, protein, vitamin ile mineraller içeren yulafla süt, bal, yer fıstığı ve elmanın muhteşem birlikteliğini besleyici değeri yüksek bir karışım halinde hazırlayıp okul ya da uzun yolculuklar için sağlıklı granola barlar yapabilirsiniz.

Nohut unundan kraker

Zengin besinlerin muhteşem uyumunu gözler önüne seren bu tarifimizde nohut unu, yumurta, zeytinyağı, yoğurt, tuz ve mahlep, lezzet şölenine dönüşüyor. Sağlıklı ve lezzetli bir yemeği keşfedin, gün içinde damaklarınız şenlensin!

Yulaflı çikolatalı kurabiye

Çay saatlerinin en güzel eşlikçisi kurabiyelerin en lezzetlilerinden birini sizlerle paylaşıyoruz. İçerisindeki her malzemenin birbirine mükemmel uyumu, kıtır kıtır kıvamı ve şahane lezzetiyle yulaflı çikolatalı kurabiye favorileriniz arasında yerini alacak.

Hindi fümeli sandviç

Kahvaltıda, öğle yemeğinde ya da günün herhangi bir anında keyifle tüketebileceğiniz bu lezzetli atıştırmalık, her damak zevkine hitap edebilir. Pratik hazırlanışıyla da zamandan tasarruf etmenizi sağlar. O zaman tüm sandviç severler mutfağa!

Susamlı tahinli bar

Sevgili Lokma severler! Bu tarif, çok besleyici malzemelerle dolu ve kolayca hazırlanabilir. Susamın eşsiz tadı, tahinin kremalı dokusuyla birleşerek, enerji veren pratik bir bar elde ettik. Sağlıklı atıştırmalık sevenler için kahvenin yanında mükemmel bir tercih!