Annesi intihar eden Hadise'den şoke eden karar! Bakın ne yaptı

Hadise
Hadise

Ünlü şarkıcı Hadise'den, "Benimle ilgilenmiyorsunuz" diyerek intihar eden annesi Gülnihal Açıkgöz için şaşırtan karar!

Anne Gülnihal Açıkgöz, kızlarına yazdığı, 'Aranızdaki para meselelerinden sıkıldım' notundan sonra intihar girişiminde bulundu. Bunun üzerine ise, Hadise'nin kardeşleriyle arası açıldı.

Hadise'den Yerlitaş'a sitem!
Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği iddiasının ardından yazdığı söylenen mektupta, kızlarına para kazanmak uğruna kendisini unuttuğunu söyleyip sitemde bulunmuştu. Hadise'nin basın danışmanının "Gıda zehirlenmesi" diye açıklama yaptıktan sonra modacı Nur Yerlitaş'ın canlı yayında olayın intihar girişimi olduğunu açıklaması üzerine ortalık karışmıştı. Hadise, Nur Yerlitaş'ın açıklamasına sert çıkarak özel hayatına müdahele etmesine kızmıştı.
Hadise'den Yerlitaş'a sitem! Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği iddiasının ardından yazdığı söylenen mektupta, kızlarına para kazanmak uğruna kendisini unuttuğunu söyleyip sitemde bulunmuştu. Hadise'nin basın danışmanının "Gıda zehirlenmesi" diye açıklama yaptıktan sonra modacı Nur Yerlitaş'ın canlı yayında olayın intihar girişimi olduğunu açıklaması üzerine ortalık karışmıştı. Hadise, Nur Yerlitaş'ın açıklamasına sert çıkarak özel hayatına müdahele etmesine kızmıştı.
Kardeşleri başını yaktı!
Anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişimi, aile içinde de krize neden oldu. Sabah'ın haberine göre; menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise, stilisti olan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile de artık çalışmama kararı aldı.
Kardeşleri başını yaktı! Anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişimi, aile içinde de krize neden oldu. Sabah'ın haberine göre; menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise, stilisti olan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile de artık çalışmama kararı aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >