Pazar akşamı çerezlik Netflix yapımı 10 dizi önerisi

Netflix, yüzlerce dizi, film ve belgesellerin yer aldığı dijital medya platformu.

Uluslararası dizi platformu Netflix, 2019 yılına iddialı bir yayın skalasıyla giriyor. Bu içeriğimiz içerisinde sizlere, her yaştan insanın pazar akşamı izleyebileceği Netflix yapımı çerezlik diziler sunuyoruz.

2018'in bitmesine çok az bir süre kaldı. Yepyeni bir sürece girdiğimiz bu dönemde farklı tatta dizileri ve filmleri de tercih edebiliriz.

Öncesinde sizlere önerdiğimiz Aralık ayı programı ve 2019'da yayına girecek olan yeni yapımlar içeriklerine baktığınızı düşünüyoruz.

İlk Netflix yapımı Türk dizimiz Hakan: Muhafız 14 Aralık'da ilk 10 bölümüyle yayınlandı. Peki, 2019 yılı boyunca Netflix üzerinden takip edebileceğimiz yapımlar nelerdir?

Sizler için, kesinlikle izlenmesi gereken 10 Netflix yapımını derledik:

Black Mirror

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor. Bilimkurgu severlerin ilgisini çekecek olan yapım, önerilerimiz arasında yer alıyor.
Black Mirror Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor. Bilimkurgu severlerin ilgisini çekecek olan yapım, önerilerimiz arasında yer alıyor.
Carmen Sandiego

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Altın Küre ödüllü Gina Rodriguez, animasyon dizi Carmen Sandiego'nun başrolünü üstleniyor. 1980’lerin ünlü bilgisayar oyunu Where in the World is Carmen Sandiego'dan uyarlanan yapım, ünlü hırsızın dünya çapındaki maceralarını konu alacak.
Carmen Sandiego Altın Küre ödüllü Gina Rodriguez, animasyon dizi Carmen Sandiego'nun başrolünü üstleniyor. 1980’lerin ünlü bilgisayar oyunu Where in the World is Carmen Sandiego'dan uyarlanan yapım, ünlü hırsızın dünya çapındaki maceralarını konu alacak.
Central Park

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    1989 yılında New York’ta yaşanan ‘Central Park Beşlisi’ olayını konu alan yapım, 5 bölümlük bir mini-dizi olarak karşımıza çıkacak. 'Central Park', her bölümde olayın kahramanı olan 5 gençten birinin hikayesini anlatacak.
Central Park 1989 yılında New York’ta yaşanan ‘Central Park Beşlisi’ olayını konu alan yapım, 5 bölümlük bir mini-dizi olarak karşımıza çıkacak. 'Central Park', her bölümde olayın kahramanı olan 5 gençten birinin hikayesini anlatacak.
Dogs of Berlin

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Almanya yapımı olan Dogs of Berlin, Berlin ve Marzahn takımları arasında oynanacak önemli bir maçtan yalnızca bir gece önce öldürülen Türk-Alman futbolcunun cinayeti sonrası birlikte çalışmak durumunda kalan iki polisin öyküsüne odaklanıyor. Polislerden birini Türk oyuncu Fahri Yardım canlandırıyor.
Dogs of Berlin Almanya yapımı olan Dogs of Berlin, Berlin ve Marzahn takımları arasında oynanacak önemli bir maçtan yalnızca bir gece önce öldürülen Türk-Alman futbolcunun cinayeti sonrası birlikte çalışmak durumunda kalan iki polisin öyküsüne odaklanıyor. Polislerden birini Türk oyuncu Fahri Yardım canlandırıyor.
Elite

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    İşçi sınıfından gelen üç genç İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışma bir cinayete yol açar. Yerli Pis Yedili olarak da kabul edilen dizi, Netflix'in en dikkat çeken gençlik işlerinden biri.
Elite İşçi sınıfından gelen üç genç İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışma bir cinayete yol açar. Yerli Pis Yedili olarak da kabul edilen dizi, Netflix'in en dikkat çeken gençlik işlerinden biri.
Hakan: Muhafız

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde olduğu Hakan: Muhafız, Netflix'in en güçlü işlerinden biri olacak. Türkiye'de izler kitlesinin oluştuğu şimdiden belli peki ya yurt dışı kitlesi? Onların ilgisini de merakla bekliyoruz.
Hakan: Muhafız Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde olduğu Hakan: Muhafız, Netflix'in en güçlü işlerinden biri olacak. Türkiye'de izler kitlesinin oluştuğu şimdiden belli peki ya yurt dışı kitlesi? Onların ilgisini de merakla bekliyoruz.
Jinn

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Netflix'in ilk Arapça dizisi olacak olan Jinn, ilk sezonuna 6 bölümlük serisiyle başlayacak. Dizi, tıpkı Hakan: Muhafız gibi fantastik bir hikayeyi konu alacak.
Jinn Netflix'in ilk Arapça dizisi olacak olan Jinn, ilk sezonuna 6 bölümlük serisiyle başlayacak. Dizi, tıpkı Hakan: Muhafız gibi fantastik bir hikayeyi konu alacak.
La Casa de Papel

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler ve olaylar gelişir. Biz böyle desek de dizi, Netflix'in dünyaya damgasını vuran bir yapım olarak dikkat çekiyor.
La Casa de Papel Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler ve olaylar gelişir. Biz böyle desek de dizi, Netflix'in dünyaya damgasını vuran bir yapım olarak dikkat çekiyor.
Narcos

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Bu gangster dizisinde, Kolombiya'nın şiddet dolu ve güçlü uyuşturucu kartellerinin gerçek hikayesini izleyeceksiniz. Halen daha devam eden dizinin tanıtımı bu şekilde. Yapım, dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hikayesini anlatıyor.
Narcos Bu gangster dizisinde, Kolombiya'nın şiddet dolu ve güçlü uyuşturucu kartellerinin gerçek hikayesini izleyeceksiniz. Halen daha devam eden dizinin tanıtımı bu şekilde. Yapım, dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hikayesini anlatıyor.
Stranger Things

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar. Fantastik işleri sevenlerin ilgisini çeken yapım, Netflix'in en popüler işi olarak dikkati çekiyor.
Stranger Things Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar. Fantastik işleri sevenlerin ilgisini çeken yapım, Netflix'in en popüler işi olarak dikkati çekiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >