“Ben asla ağlamam” diyen erkekleri bile hüngür hüngür ağlatacak 10 film

Unutulmaz film; Yeşil Yol.
Unutulmaz film; Yeşil Yol.

Komedi filmlerinden sıkıldıysanız, siz en iyisi bu önerilerimize kulak kabartın.

Bu filmlerin son sahnesine kadar ağlamadan gelmek büyük başarı... İşte izleyenleri hüngür hüngür ağlatan 10 film;

Hachiko: A Dog's Story / Hachiko: Bir Köpeğin Hikayesi (2009)
Yaşanmış bir hikayenin beyazperdeye yansıdığı Hachiko'yu izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Bir köpeğin sahibine duyduğu bağlılığın en iyi şekilde anlatıldığı bu filmi en kısa zamanda izleminizi tavsiye ederiz.
Hachiko: A Dog's Story / Hachiko: Bir Köpeğin Hikayesi (2009) Yaşanmış bir hikayenin beyazperdeye yansıdığı Hachiko'yu izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Bir köpeğin sahibine duyduğu bağlılığın en iyi şekilde anlatıldığı bu filmi en kısa zamanda izleminizi tavsiye ederiz.
Knockin’ on Heaven’s Door / Cennet Yolcuları (1997)
Kanser hastası olan Martin ve Rudi hayatlarının sonlarını yaklaşmaktadır. Hastaneden çıkan iki adam bir araç çalıp son yolculuklarını bir deniz kıyısına doğru yapmaya karar verirler.
Knockin’ on Heaven’s Door / Cennet Yolcuları (1997) Kanser hastası olan Martin ve Rudi hayatlarının sonlarını yaklaşmaktadır. Hastaneden çıkan iki adam bir araç çalıp son yolculuklarını bir deniz kıyısına doğru yapmaya karar verirler.
The Green Mile / Yeşil Yol (1999)
Stephen King'in aynı isimli romanından beyazperdeye çevrilen film, vizyona girdiği günden bugüne izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Olağanüstü bir güce sahip olan John Coffey, iki küçük kızı öldürmekle suçlanmaktadır.
The Green Mile / Yeşil Yol (1999) Stephen King'in aynı isimli romanından beyazperdeye çevrilen film, vizyona girdiği günden bugüne izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Olağanüstü bir güce sahip olan John Coffey, iki küçük kızı öldürmekle suçlanmaktadır.
My Name Is Khan / Benim adım Khan (2010)
Hint filmi denildiği zaman birçoğumuzun aklına bol bol dansın yer aldığı, eğlenceli yapımlar gelir. Bu film ise izleyenlere son derece duygusal anlar yaşatıyor.
My Name Is Khan / Benim adım Khan (2010) Hint filmi denildiği zaman birçoğumuzun aklına bol bol dansın yer aldığı, eğlenceli yapımlar gelir. Bu film ise izleyenlere son derece duygusal anlar yaşatıyor.
Schindler’s List / Schindler'in Listesi (1993)
Schindler'in Listesi; İkinci Dünya Savaşı sırasında binlerce Yahudi’nin hayatını kurtaran Alman işadamı Oskar Schindler'in hayatını konu alıyor.
Schindler’s List / Schindler'in Listesi (1993) Schindler'in Listesi; İkinci Dünya Savaşı sırasında binlerce Yahudi’nin hayatını kurtaran Alman işadamı Oskar Schindler'in hayatını konu alıyor.
Rory O’Shea Was Here / İçimdeki Dans (2004)
Engelli iki insanın hayata sıkı sıkı tutunmaya çalışmalarını konu alan hüzünlü olduğu kadar da eğlenceli bir film.
Rory O’Shea Was Here / İçimdeki Dans (2004) Engelli iki insanın hayata sıkı sıkı tutunmaya çalışmalarını konu alan hüzünlü olduğu kadar da eğlenceli bir film.
Life Is Beautiful / Hayat Güzeldir (1997)
İkinci Dünya Savaşı sırasında bir babanın yaşadıkları olayları oğluna bir oyunmuş gibi anlatması sizin de gözlerinizi bir hayli buğulandıracak.
Life Is Beautiful / Hayat Güzeldir (1997) İkinci Dünya Savaşı sırasında bir babanın yaşadıkları olayları oğluna bir oyunmuş gibi anlatması sizin de gözlerinizi bir hayli buğulandıracak.
Seven Pounds / Yedi Yaşam (2008)
Film; nişanlısının dahil olduğu yedi kişinin trafik kazasında ölmesine sebep olan Ben Thomas'ın hatalarını düzeltme çabasını konu alıyor.
Seven Pounds / Yedi Yaşam (2008) Film; nişanlısının dahil olduğu yedi kişinin trafik kazasında ölmesine sebep olan Ben Thomas'ın hatalarını düzeltme çabasını konu alıyor.
Million Dollar Baby / Milyonluk Bebek (2004)
Yıllar boyunca birçok önemli dövüş sporcusunu yetiştiren Frankie Dunn, hiçbir zaman kadınlara ders vermemektedir. Ancak bu tutumu Maggie Fitzgerald'ı tanıdığında tamamen değişir.
Million Dollar Baby / Milyonluk Bebek (2004) Yıllar boyunca birçok önemli dövüş sporcusunu yetiştiren Frankie Dunn, hiçbir zaman kadınlara ders vermemektedir. Ancak bu tutumu Maggie Fitzgerald'ı tanıdığında tamamen değişir.
Gladiator / Gladyatör (2000)
Russell Crowe'un oyunculuğuyla büyülediği film tekrar terkar izlenilesi bir yapım.(Kaynak: brightside.me)
Gladiator / Gladyatör (2000) Russell Crowe'un oyunculuğuyla büyülediği film tekrar terkar izlenilesi bir yapım.(Kaynak: brightside.me)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >