Ece Erken ve çocuğu Eymen'in babası eski eşi Serkan Uçar'la araları düzeldi

Ece Erken - Serkan Uçar
Ece Erken - Serkan Uçar

2014 yılında evlenen Serkan Uçar ve Ece Erken çifti oğulları Eymen doğduktan sonra olaylı bir şekilde boşanmış ve uzun süre kavga etmişlerdi. Şimdi araları düzeldi.

Ece Erken ve Serkan Uçar çifti 2014 yılında evlenmiş bu evliliklerinden Eymen adında bir oğulları olmuştu. 2015 yılında olaylı bir şekilde boşanan çiftin polemikleri uzun süre gündemde kalmış ve çiftin çocuklarının hatrına bile görüşmeyeceği söyleniyordu.

Ece Erken - Serkan Uçar
Ece Erken - Serkan Uçar

Fotoğrafın altında gülümseten yorum

Ece Erken cumartesi günü 3 yaşına basacak Eymen için sosyal medya uygulaması instagramdan doğum yaptığı gün çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp altına;

"Eymen doğduktan dakikalar sonrası..Hayatımın değiştiği anlar ve sen kimsin bakışım... Oğlum,hayatım, Allah'ın en güzel emaneti! 3 yaşına girmene Allah'ın izniyle çok az kaldı. Normalde cumartesi ama biz cuma kutlayacağız. Zaman ne çabuk geçiyor! Hangi ara 3 oldun... İnşallah hep güzel insanlarla karşılaşırsın... Gördüğünden eksik etmesin Allah'ım seni... Sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hayatın olur, anneciğini hep sevip sayarsın.. Seni çok seviyorum, çok içimden geldi! Allah evlatlarımızı korusun.

Not:7 Nisan 2015 doğumlu Eymen,3.5 kilo doğmuştu:)annesi biraz yemişti hamilelikte" yazdı.

Eski eşten samimi yorum

Eski eşi Serkan Uçar fotoğrafın altına; "Maşallah. 35 kilo alacak kadar az yedin hamilelikte" yazarak gülümsetti. Ece Erken de "bak yaa" yazarak aralarındaki buzların eridiğini belli etmiş oldu.

Ece Erken
Ece Erken
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >