Erkenci Kuş dizisi ödüle doymuyor

Can Yaman ve Demet Özdemir, beğenilen genç oyunculardan.
Can Yaman ve Demet Özdemir, beğenilen genç oyunculardan.

Yaz dizisi olarak başlayan ve kendisini sevdirerek izleyici kitlesini artıran Erkenci Kuş dizisi ödüle doymuyor. En son Beyrut'ta ödül alan diziye bir ödül de Türkiye Gençlik Ödüllerinden geldi. Dizi 3 dalda ödül kazanarak rakiplerine fark attı. Ödüller 30 Nisan'da düzenlenecek gecede sahiplerine teslim edilecek.

Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Star TV'nin başarılı yapımlarından olan Erkenci Kuş dizisi başarılı yayın dönemine devam ediyor. Yazın sezon finali vermeden devam etme kararı alan dizi ödüllerle de başarısını taçlandırıyor. Bu yıl 5'incisi düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri 30 Nisan'da sahiplerini bulacak. Ödül töreninin oylamasında rakiplerine karşı üstünlük elde eden Erkenci Kuş dizisi 3 dalda birden ödül kazandı.

Ödüller sahiplerine verilecek

30 Nisan 2019 Salı günü saat 20:00 de Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleştirilecek olan ödül töreni bu yılda birçok ünlüyü konuk edecek. Türkiye Gençlik Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Coşkun Dokunulmaz törenle ilgili tüm hazırlıkların bittiğini söyleyerek 30 Nisan'da tüm katılımcıları güzel ve heyecanlı bir gecenin beklediğini belirtti. İşte ödüllerin afişleri;

3 dalda ödül Erkenci Kuş'un

En iyi Dizi Kategorisinde, Erkenci Kuş, En İyi Erkek Dizi Oyuncusu kategorisinde Can Yaman ve En İyi Kadın Dizi Oyuncusu kategorisinde ise Demet Özdemir oyların büyük bölümünü alarak rakiplerine açık ara fark attılar.

Can Yaman ve Demet Özdemir, Erkenci kuş dizisinde başrolü paylaşıyor.
Can Yaman ve Demet Özdemir, Erkenci kuş dizisinde başrolü paylaşıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >