Kıvanç Tatlıtuğ Organize İşler'de canlandırdığı karakteri anlattı

Kıvanç Tatlıtuğ.
Kıvanç Tatlıtuğ.

Çarpışma dizisinin başarılı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ rol aldığı, Organize İşler 2 : Sazan Sarmalı'nda canlandırdığı Saruhan karakterini anlattı. Tatlıtuğ, 'insanların gerçekten eğlenebileceği bir iş yaptığımızı düşünüyorum' dedi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Yılmaz Erdoğan'ın 1 Şubatta vizyona girecek olan filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nda Adanalı Saruhan Zincir rolünü canlandırdı.

Adanalı Saruhan Zincir.
Adanalı Saruhan Zincir.

'Unutulmaz bir serüvendi'

  • Ünlü oyuncu, 'Organize İşler gibi köklü bir filmin ikinci versiyonunda oynuyor olmak, benin için çok büyük bir mutluluk ve gurur duydum. Saruhan derin bir adam. Biraz emek verilirse çok daha güzel şeyler yapabilecek potansiyeli ve kapasitesi her zaman var. Aynı zamanda zor da bir karakter. Saruhan ve Asım karakteri üzerinde konuşursak eğer; çok komik, çok enteresan çatışmaları var. Onların hikayesi ve mücadelesi çok ilginç.' dedi.

Oyuncu ilk defa komedi filminde yer alıyor.
Oyuncu ilk defa komedi filminde yer alıyor.

Teşekkür etti

  • Tatlıtuğ, 'Benim çok hoşuma gitti, oynarken çok güldük, bunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim hatta gülmekten bazen oynayamadık. Bütün arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum. Çok güzel bir serüveni yaşattıkları için ve bende bunun parçası olduğum için... İnsanların gülebileceği, eğlenebileceği, gerçekten samimi bir şekilde kahkaha atabileceği bir işi yaptığımızı düşünüyorum.' dedi

Film 1 Şubatta vizyona giriyor.
Film 1 Şubatta vizyona giriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >