Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

2017'nin ilk ayında önceki aylara kıyasla daha az yerli yapımla karşılaşsak da, bu yapımlar arasında önemli gişe potansiyeline sahip filmler bulunuyor.

Sevilen ikili Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın Çalgı Çengisi'nden, Ata Demirer'in Olanlar Oldu'suna kadar merak edilen yapımlar Ocak ayıyla birlikte sinemaseverlerle buluşacak.
Çalgı Çengi İkimiz
2011 yapımı Çalgı Çengi ile tanıştığımız Gürkan ve Salih'in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Sünnet, düğün, nişan gibi çeşitli organizasyonlarda müzisyenlik yapan ve mafyayla münasebette bulunmak zorunda kalan ikili, Çalgı Çengi İkimiz'de bu durumdan kurtulmanın yollarını arayacak.
Çalgı Çengi İkimiz 2011 yapımı Çalgı Çengi ile tanıştığımız Gürkan ve Salih'in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Sünnet, düğün, nişan gibi çeşitli organizasyonlarda müzisyenlik yapan ve mafyayla münasebette bulunmak zorunda kalan ikili, Çalgı Çengi İkimiz'de bu durumdan kurtulmanın yollarını arayacak.
Hızlı ve Tüplü
Yusuf Güven'in yönetmenliğini üstlendiği Hızlı ve Tüplü, modifiye araç özlemini gidermeye çalışan iki gencin hikâyesini anlatıyor.
Hızlı ve Tüplü Yusuf Güven'in yönetmenliğini üstlendiği Hızlı ve Tüplü, modifiye araç özlemini gidermeye çalışan iki gencin hikâyesini anlatıyor.
Gölge
Burak Donay'ın yönetmenliğini üstlendiği Gölge, Gülay'ın geçirdiği bir rahatsızlık sonrası hayatları değişen Tarık ve Gülay çiftinin hikâyesini konu ediniyor.
Gölge Burak Donay'ın yönetmenliğini üstlendiği Gölge, Gülay'ın geçirdiği bir rahatsızlık sonrası hayatları değişen Tarık ve Gülay çiftinin hikâyesini konu ediniyor.
Hep Yek 2
Orçun Benli'nin yönetmenliğini üstlendiği Hep Yek 2, karakterlerinin maceralarını ilk filmin kaldığı yerden devam ettiriyor.
Hep Yek 2 Orçun Benli'nin yönetmenliğini üstlendiği Hep Yek 2, karakterlerinin maceralarını ilk filmin kaldığı yerden devam ettiriyor.
Perde Ayn-ı Cin
Ediz Günay'ın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği Perde Ayn-ı Cin, gözünden bir operasyon geçirdikten sonra, önceden göremediği varlıkları görmeye başlayan Okan'ın hikâyesini anlatıyor.
Perde Ayn-ı Cin Ediz Günay'ın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği Perde Ayn-ı Cin, gözünden bir operasyon geçirdikten sonra, önceden göremediği varlıkları görmeye başlayan Okan'ın hikâyesini anlatıyor.
Olanlar Oldu
Ata Demirer'in senaryosunu yazıp iki karaktere birden can verdiği Olanlar Oldu, annesi döndü Hanım ile yaşayan Zafer'in bir tekne turunda aşık olmasını anlatıyor.
Olanlar Oldu Ata Demirer'in senaryosunu yazıp iki karaktere birden can verdiği Olanlar Oldu, annesi döndü Hanım ile yaşayan Zafer'in bir tekne turunda aşık olmasını anlatıyor.
Kötü Çocuk
Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği Kötü Çocuk, doğumundan beri görmediği babasının bir anda hayatına girmesiyle eski yaşamından uzaklaşan Kayla ile okulun gizemli çocuğu Meriç arasındaki gelgitli aşk hikâyesini anlatıyor.
Kötü Çocuk Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği Kötü Çocuk, doğumundan beri görmediği babasının bir anda hayatına girmesiyle eski yaşamından uzaklaşan Kayla ile okulun gizemli çocuğu Meriç arasındaki gelgitli aşk hikâyesini anlatıyor.
Pepee
Hüseyin Emre Konyalı'nın yönettiği Pepee, televizyon ekranlarında tanınan ünlü çizgi film karakterinin sinema macerasını gözler önüne seriyor.
Pepee Hüseyin Emre Konyalı'nın yönettiği Pepee, televizyon ekranlarında tanınan ünlü çizgi film karakterinin sinema macerasını gözler önüne seriyor.
Vezir Parmağı
Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve Mucizegibi filmleriyle dram ağırlıklı yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı ile bu kez komedi yönü de olan bir yapıma imza atıyor.
Vezir Parmağı Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve Mucizegibi filmleriyle dram ağırlıklı yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı ile bu kez komedi yönü de olan bir yapıma imza atıyor.
Rafadan Tayfa
Televizyon ekranlarından sinemaya transfer olan bir diğer animasyon Rafadan Tayfa, Kamil, Hayri, Akın ve Mert'in mahallelerinde yaşadıkları maceraları konu ediniyor.


Kaynak: boxofficeturkiye.com
Rafadan Tayfa Televizyon ekranlarından sinemaya transfer olan bir diğer animasyon Rafadan Tayfa, Kamil, Hayri, Akın ve Mert'in mahallelerinde yaşadıkları maceraları konu ediniyor. Kaynak: boxofficeturkiye.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >