Para kazanmak için gaza getiren filmler

Yeşilçam filmleri
Yeşilçam filmleri

İzlediğiniz zaman para kazanmak için ticaret yapmayı, hayal kurmayı ve yeni bir iş planı hazırlamayı düşünebileceğiniz birbirinden güzel filmler

Çoğu kişi genç yaşlarda iken kolay yoldan para kazanmayı amaçlar. Kimisi borsa ile ilgilenir, kimisi hızlı yoldan ticarete atılır ve kimisi de hiç bilinmeyen para kazanma yollarına başvurur. Ve bu kimseler gerçekten büyük emek harcarlar para kazanabilmek için. Hatta çoğu para temalı filmin de konusu bu şekildedir. Başarıya giden yolda uğraşılması, çekilmesi gereken zorlukları gözler önüne serer. Ve önemli nokta bu filmlerden ders alıp hayatımız için faydalı ve önemli noktalara eğilmemiz gerekir. Ders almanız ve izlerken eğlenmeniz için para temalı filmleri listeledik.
Köyden İndim Şehre 

                                    Listemize bir Türk filmi ile başlayalım. Unutulmaz Türk filmleri arasında yerini her daim koruyan Köyden İndim Şehre, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe'nin usta oyunculuklarını tekrar gösterdikleri bir filmdir. 1974 yılında yayınlanmış olsa bile günümüzde hala denk geldiğimizde severek izlemekteyiz. Sahip oldukları altınları bozdurup zengin olma peşinde koşan bu dörtlünün birbirinden eğlenceli geçen sahnelerini hala izleyebilirsiniz.
Köyden İndim Şehre Listemize bir Türk filmi ile başlayalım. Unutulmaz Türk filmleri arasında yerini her daim koruyan Köyden İndim Şehre, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe'nin usta oyunculuklarını tekrar gösterdikleri bir filmdir. 1974 yılında yayınlanmış olsa bile günümüzde hala denk geldiğimizde severek izlemekteyiz. Sahip oldukları altınları bozdurup zengin olma peşinde koşan bu dörtlünün birbirinden eğlenceli geçen sahnelerini hala izleyebilirsiniz.
Inside Job (İç İşleri)

                                    8.3 İMDb puanı ile ne kadar başarılı bir film olduğunu gösteriyor. 2008 finansal krizini konu alan filmde, krizin arkasındaki gerçekler göz önüne serilmektedir. Belgesel niteliği taşımakta olan bu yapım 2011 yılında Akademi ödüllerinden en iyi belgesel ödülünü kazanmıştır.
Inside Job (İç İşleri) 8.3 İMDb puanı ile ne kadar başarılı bir film olduğunu gösteriyor. 2008 finansal krizini konu alan filmde, krizin arkasındaki gerçekler göz önüne serilmektedir. Belgesel niteliği taşımakta olan bu yapım 2011 yılında Akademi ödüllerinden en iyi belgesel ödülünü kazanmıştır.
The Wolf Of Wall Street (Para Avcısı)
Para kazanmak ve kolay yoldan zengin olmak arzusuyla yanıp tutuşan Jordan Belfort'un değersiz tahviller ile yatırımcıları aldatarak kısa sürede bu arzusuna erişmesini konu alıyor film. Tabi dolandırıcılık olduğu için konu sonsuza kadar devam etmiyor ve her şey öğreniliyor.
The Wolf Of Wall Street (Para Avcısı) Para kazanmak ve kolay yoldan zengin olmak arzusuyla yanıp tutuşan Jordan Belfort'un değersiz tahviller ile yatırımcıları aldatarak kısa sürede bu arzusuna erişmesini konu alıyor film. Tabi dolandırıcılık olduğu için konu sonsuza kadar devam etmiyor ve her şey öğreniliyor.
Catch Me İf You Can (Sıkıysa Yakala)

                                    Henüz 19 yaşındaki bir gencin, doktor, avukat ve pilot rollerine girerek çek sahtekarlığı yaparak 2.8 milyon dolarlık servete ulaşmasını konu alıyor film. Tom Hanks ve Leonardo DiCaprio'nun başrolü paylaştığı 1960'lı yılların en büyük dolandırıcısının gerçek hayatını ele almaktadır.
Catch Me İf You Can (Sıkıysa Yakala) Henüz 19 yaşındaki bir gencin, doktor, avukat ve pilot rollerine girerek çek sahtekarlığı yaparak 2.8 milyon dolarlık servete ulaşmasını konu alıyor film. Tom Hanks ve Leonardo DiCaprio'nun başrolü paylaştığı 1960'lı yılların en büyük dolandırıcısının gerçek hayatını ele almaktadır.
The Pursuit Of Happyness (Umudunu Kaybetme)

                                    Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in muhteşem oyunculukları ile kimi zaman güldürüp kimi zaman ağlatan bir yapımdır Umudunu Kaybetme. En dibe vurduğunuz zaman bile yeniden yükselebileceğinizi etkili bir biçimde anlatan film, hayatınıza olan bakış açısını tamamen değiştirecek niteliktedir.
The Pursuit Of Happyness (Umudunu Kaybetme) Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in muhteşem oyunculukları ile kimi zaman güldürüp kimi zaman ağlatan bir yapımdır Umudunu Kaybetme. En dibe vurduğunuz zaman bile yeniden yükselebileceğinizi etkili bir biçimde anlatan film, hayatınıza olan bakış açısını tamamen değiştirecek niteliktedir.
The Social Network (Sosyal Ağ)

                                    Günümüzün en önemli sosyal ağlarından biri olan Facebook'un nasıl ortaya çıktığı ve ne aşamalardan geçip bu seviyeye gelindiğini gözler önüne seren film 3 kez Oscar ödülü kazanmıştır.
The Social Network (Sosyal Ağ) Günümüzün en önemli sosyal ağlarından biri olan Facebook'un nasıl ortaya çıktığı ve ne aşamalardan geçip bu seviyeye gelindiğini gözler önüne seren film 3 kez Oscar ödülü kazanmıştır.
The Big Short (Büyük Açık)

                                    2007 ve 2010 yılları arasındaki finansal krizi konu alan diğer bir yapım da The Big Short olmuştur. Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling gibi birçok ünlü ismi de bünyesinde barındırmaktadır. En iyi uyarlama senaryo Oscar ödülünü de kazanmıştır.
The Big Short (Büyük Açık) 2007 ve 2010 yılları arasındaki finansal krizi konu alan diğer bir yapım da The Big Short olmuştur. Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling gibi birçok ünlü ismi de bünyesinde barındırmaktadır. En iyi uyarlama senaryo Oscar ödülünü de kazanmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >