Bursaspor'dan bir hamle daha: Eski Trabzonsporlu yıldız ile anlaşma tamam

Gelecek sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor, transferde üst üste ikinci hamlesini gerçekleştirdi. Lincoln Henrique ile anlaşan Bursaspor, Trabzonspor'un eski yıldızı ile de anlaşmaya vardı.
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ve kadrosunu güçlendirmek adına oldukça hassas davranan Bursaspor, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı kariyerli bir yabancı ismi gündemine aldı.
Yeşil-beyazlı ekibin, bir dönem Süper Lig'de de boy gösteren İngiliz orta saha oyuncusu Lewis Baker ile ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi. Gazeteci Ertan Süzgün’ün servis ettiği habere göre "Timsah", son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City forması giyen eski Trabzonsporlu futbolcuyu radarına alarak yakın takibe başladı.
Orta sahaya İngiliz yıldız
Sahadaki çok yönlü yapısıyla teknik heyetlerin elini rahatlatan 31 yaşındaki Jamaika asıllı İngiliz oyuncu, merkez orta sahanın yanı sıra görev verilmesi halinde oyun kurucu ve savunmaya yönelik ön libero pozisyonlarında da başarıyla görev yapabiliyor.

Trabzonspor'da oynamıştı
Türkiye kariyerinde sergilediği performansla hafızalarda yer edinen deneyimli futbolcu, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Trabzonspor forması giymişti. Bordo-mavili ekipte son derece istikrarlı bir dönem geçiren Baker, çıktığı 36 resmi müsabakanın 30'una ilk 11'de başlayarak takımın omurgasını oluşturmuş ve bu süreçte 2 gol, 5 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.