Pazar gününüze eşlik edecek 6 film önerisi

Hafta sonu için 6 film önerisi

Hafta sonunuzu nasıl geçirmek istersiniz? Alışveriş merkezine giderek mi yoksa evinizde oturarak mı? Bizim size daha güzel bir önerimiz var? Örneğin keyifle izleyebileceğiniz 6 komedi filmi.

Pazar gününüze eşlik edecek 6 film önerisiyle karşınızdayız. İster aile işi ister çift komedisi... Siz adını istediğinizi koyabilirsiniz.

Kocan Kadar Konuş

                                    Evlilik olayı istemediği bir şekilde 25 yaş ve sonrasına kalmış olan genç kızlarımızın derdine derman olan film Kocan Kadar Konuş hem 1 hem de 2 ile hafta sonunuza neşe katabilir. Unutmayın, sizi de her şeyiyle seven birisi çıkacak karşınıza.
Kocan Kadar Konuş Evlilik olayı istemediği bir şekilde 25 yaş ve sonrasına kalmış olan genç kızlarımızın derdine derman olan film Kocan Kadar Konuş hem 1 hem de 2 ile hafta sonunuza neşe katabilir. Unutmayın, sizi de her şeyiyle seven birisi çıkacak karşınıza.
Aile Arasında
Birbirinden farklı kültürlere sahip aileler, çocuklarının aşkı için bir araya gelirse ve üstelik bu ailelerden biri kurmaca biri ise büyük bir yalanı sürdürüyorsa... Gülse Birsel'in ilk film projesi 2. önerimiz.
Aile Arasında Birbirinden farklı kültürlere sahip aileler, çocuklarının aşkı için bir araya gelirse ve üstelik bu ailelerden biri kurmaca biri ise büyük bir yalanı sürdürüyorsa... Gülse Birsel'in ilk film projesi 2. önerimiz.
Ailecek Şaşkınız

                                    'Aslında herkes ilk görüşte aşık olurmuş. Kimi bunu ilk bakışta anlarmış kiminin ise anlaması zaman alırmış...' Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinden Ailecek Şaşkınız 3. önerimiz.
Ailecek Şaşkınız 'Aslında herkes ilk görüşte aşık olurmuş. Kimi bunu ilk bakışta anlarmış kiminin ise anlaması zaman alırmış...' Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinden Ailecek Şaşkınız 3. önerimiz.
Sen Kiminle Dans Ediyorsun?

                                    'Hayal kırıklığı elbette yaşayacaksın, hayal kırıklığı yaşamadan olur mu hiç?'... Burak Aksak'ın kaleminden güzel bir hayaller ve hayatlar hikayesi, 4. önerimiz olsun.
Sen Kiminle Dans Ediyorsun? 'Hayal kırıklığı elbette yaşayacaksın, hayal kırıklığı yaşamadan olur mu hiç?'... Burak Aksak'ın kaleminden güzel bir hayaller ve hayatlar hikayesi, 4. önerimiz olsun.
Dedemin Fişi
Hikayesi Yılmaz Erdoğan'dan, senaryosu Güldür Güldür Show yazım ekibinden... Bir babanın hastalığı, tüm aileyi bir araya getirirse ortaya konuşulamayan tüm konular çıkar. Dedemin Fişi, 5. önerimiz.
Dedemin Fişi Hikayesi Yılmaz Erdoğan'dan, senaryosu Güldür Güldür Show yazım ekibinden... Bir babanın hastalığı, tüm aileyi bir araya getirirse ortaya konuşulamayan tüm konular çıkar. Dedemin Fişi, 5. önerimiz.
Arif V 216
Bir robotun insan olma mücadelesini izlerken onun, aynı zamanda bir Filiz Akın & Ediz Hun aşkı yaşamak istemesini nasıl karşılarsınız? Cem Yılmaz bize olmazların da olurunu sunuyor ve ekliyor, 'iyi insanlar yalnızca filmler de mi olur?'
Arif V 216 Bir robotun insan olma mücadelesini izlerken onun, aynı zamanda bir Filiz Akın & Ediz Hun aşkı yaşamak istemesini nasıl karşılarsınız? Cem Yılmaz bize olmazların da olurunu sunuyor ve ekliyor, 'iyi insanlar yalnızca filmler de mi olur?'
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >