Gülben Ergen'in "skandal"lar ile dolu hayatı!

Gülben Ergen
Gülben Ergen

"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!

Gülben Ergen hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Televizyon dünyasına ilk adımı

                                    25 Ağustos 1972’de dünyaya gelen Gülben Ergen, eğitimini Kadıköy Ticaret Lisesi’nde  tamamladı. Ergen 1987 yılında, henüz öğrenciyken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. seçildi. Ergen, işte tam olarak da bu yarışmadaki derece sayesinde televizyon dünyasına ilk adımını atmış bulundu.
Televizyon dünyasına ilk adımı 25 Ağustos 1972’de dünyaya gelen Gülben Ergen, eğitimini Kadıköy Ticaret Lisesi’nde tamamladı. Ergen 1987 yılında, henüz öğrenciyken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. seçildi. Ergen, işte tam olarak da bu yarışmadaki derece sayesinde televizyon dünyasına ilk adımını atmış bulundu.
Hiçbir eğitimi yok!

                                    Ergen herhangi bir konservatuvar eğitimi almamasına rağmen, sahnelerde boy göstermeye başladı.
Hiçbir eğitimi yok! Ergen herhangi bir konservatuvar eğitimi almamasına rağmen, sahnelerde boy göstermeye başladı.
Oyunculuğa soyunmaktan da geri kalmadı

                                    Modellik, ses sanatçılığı derken; bir yandan da televizyon ekranlarında oyunculuk deneyimlerini sergiledi. Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı “Deniz Yıldızı” isimli film ile sinema hayatına ilk adımı atan Ergen, ardından Aydan Şener ile oynadığı “İki Kızkardeş” filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıktı.
Oyunculuğa soyunmaktan da geri kalmadı Modellik, ses sanatçılığı derken; bir yandan da televizyon ekranlarında oyunculuk deneyimlerini sergiledi. Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı “Deniz Yıldızı” isimli film ile sinema hayatına ilk adımı atan Ergen, ardından Aydan Şener ile oynadığı “İki Kızkardeş” filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıktı.
"Dadı" ile gönüllerde taht kurmayı başardı

                                    1990’lı yıllarda “Fırat”, “Marziye” ve neredeyse Türk halkının tamamını kendine hayran bırakan “Dadı” dizisi ile oyunculuktaki başarısını kanıtladı.
"Dadı" ile gönüllerde taht kurmayı başardı 1990’lı yıllarda “Fırat”, “Marziye” ve neredeyse Türk halkının tamamını kendine hayran bırakan “Dadı” dizisi ile oyunculuktaki başarısını kanıtladı.
Peki, ya her şey "Dadı" kadar masum muydu?

                                    Çok sayıda ödül sahibi olan Ergen, oyunculuğu ve albümleriyle Türk halkının gönlünü kazanmayı başarmıştı. Ancak Ergen'in özel hayatı, "Dadı" dizisinde, gönüllerde taht kuran Gülben Ergen karakteri kadar masum muydu; bilinmez.
Peki, ya her şey "Dadı" kadar masum muydu? Çok sayıda ödül sahibi olan Ergen, oyunculuğu ve albümleriyle Türk halkının gönlünü kazanmayı başarmıştı. Ancak Ergen'in özel hayatı, "Dadı" dizisinde, gönüllerde taht kuran Gülben Ergen karakteri kadar masum muydu; bilinmez.
Mustafa Erdoğan ile evlendi

                                    2004 yılında “Sultans of the Dance” ve “Anadolu Ateşi” gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci, sanat yönetmeni ve aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile dünya evine girdi.
Mustafa Erdoğan ile evlendi 2004 yılında “Sultans of the Dance” ve “Anadolu Ateşi” gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci, sanat yönetmeni ve aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile dünya evine girdi.
Erdoğan'dan 3 çocuk dünyaya getirdi
"Şahdamarım" dediği Erdoğan ile olan evliliğinden 18 Ocak 2007 tarihinde bir erkek çocuk dünyaya getiren Ergen, çocuğunun adını Atlas koydu. Ardından 22 Haziran 2009 tarihinde Ares ve Güney isminde ikiz çocuk dünyaya getirdi.
Erdoğan'dan 3 çocuk dünyaya getirdi "Şahdamarım" dediği Erdoğan ile olan evliliğinden 18 Ocak 2007 tarihinde bir erkek çocuk dünyaya getiren Ergen, çocuğunun adını Atlas koydu. Ardından 22 Haziran 2009 tarihinde Ares ve Güney isminde ikiz çocuk dünyaya getirdi.
Hiçbir şey göründüğü gibi değildi!

                                    Ancak hiçbir şey göründüğü kadar pembe değildi. Ergen, 11 Nisan 2012 yılında da Mustafa Erdoğan ile olan evliliğini bitirdi ve yine hiçbir şey göründüğü kadar sıradan değildi.
Hiçbir şey göründüğü gibi değildi! Ancak hiçbir şey göründüğü kadar pembe değildi. Ergen, 11 Nisan 2012 yılında da Mustafa Erdoğan ile olan evliliğini bitirdi ve yine hiçbir şey göründüğü kadar sıradan değildi.
Her şey "sıradan" olarak yansıtıldı!

                                    Bu evliliğin bitişi, sıradan bir boşanma olarak yorumlanmadı; ünlü şarkıcı hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Tüm iddialara rağmen, Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan’ın boşanması konusu basına oldukça sıradan bir haber olarak yansıdı.
Her şey "sıradan" olarak yansıtıldı! Bu evliliğin bitişi, sıradan bir boşanma olarak yorumlanmadı; ünlü şarkıcı hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Tüm iddialara rağmen, Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan’ın boşanması konusu basına oldukça sıradan bir haber olarak yansıdı.
Yetmedi, sunuculuğa soyundu!

                                    Bu sırada albüm çalışmalarına ve ana medya kanallarından birinde sabah programı sunuculuğuna soyundu; başardı. Sabah programlarıyla Türk halkının evine kadar giren Ergen, onların gönlünde yer edinmeyi başardı. Hakkında ara ara çıkan iddialara rağmen, halkın gönlündeki yeri sayesinde gücünü kaybetmedi.
Yetmedi, sunuculuğa soyundu! Bu sırada albüm çalışmalarına ve ana medya kanallarından birinde sabah programı sunuculuğuna soyundu; başardı. Sabah programlarıyla Türk halkının evine kadar giren Ergen, onların gönlünde yer edinmeyi başardı. Hakkında ara ara çıkan iddialara rağmen, halkın gönlündeki yeri sayesinde gücünü kaybetmedi.
Erhan Çelik ile evlendi

                                    Televizyon programına devam ederken canlı yayında sık sık bahsettiği büyük aşkını, yine yayında açıkladı ve ardından 28 Eylül 2014 tarihinde gazeteci Erhan Çelik ile evlendi.
Erhan Çelik ile evlendi Televizyon programına devam ederken canlı yayında sık sık bahsettiği büyük aşkını, yine yayında açıkladı ve ardından 28 Eylül 2014 tarihinde gazeteci Erhan Çelik ile evlendi.
"Ben onun anneliğine aşık oldum”

                                    Erhan Çelik katıldığı televizyon programlarında, “O benim için yalnızca Güben, ‘Gülben Ergen’ bizim evimizin yalnızca misafiri. Ben onun anneliğine aşık oldum” açıklamalarında bulunsa da, bu durum şimdilerde hiç de böyle değil.
"Ben onun anneliğine aşık oldum” Erhan Çelik katıldığı televizyon programlarında, “O benim için yalnızca Güben, ‘Gülben Ergen’ bizim evimizin yalnızca misafiri. Ben onun anneliğine aşık oldum” açıklamalarında bulunsa da, bu durum şimdilerde hiç de böyle değil.
Bu da sıradan bir ayrılık değildi!

                                    Çift iki yıl sonra boşandı;  bu ayrılık ünlü şarkıcının hayranlarını üzse de, bu sıradan bir boşanma değildi.
Bu da sıradan bir ayrılık değildi! Çift iki yıl sonra boşandı; bu ayrılık ünlü şarkıcının hayranlarını üzse de, bu sıradan bir boşanma değildi.
Hakkında çıkan haberler, imajını zedeledi

                                    Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in hayatında her şey sıradan ve oldukça normal görünüyordu. Üç çocuğuyla hayatta tek başına kalma mücadelesi vermeye çalışan Gülben imajı, hakkında çıkan haberlerle çoktan çizilmişti.
Hakkında çıkan haberler, imajını zedeledi Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in hayatında her şey sıradan ve oldukça normal görünüyordu. Üç çocuğuyla hayatta tek başına kalma mücadelesi vermeye çalışan Gülben imajı, hakkında çıkan haberlerle çoktan çizilmişti.
İşte her şeyin patlak verdiği kare!

                                    Her şey Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu haberinin çıkmasıyla başladı. Bir televizyon programında Ergen’le Duğles’in bir kitapçıda çekilmiş görüntülerine yer verilince, ortalık karıştı.
İşte her şeyin patlak verdiği kare! Her şey Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu haberinin çıkmasıyla başladı. Bir televizyon programında Ergen’le Duğles’in bir kitapçıda çekilmiş görüntülerine yer verilince, ortalık karıştı.
“Başka yuvaları da yıkmasın!”

                                    Seren Serengil, Gülben Ergen için soysal medya hesabından “Evli erkekleri yoldan çıkarma” alışkanlığı olduğuna dair bir açıklamada bulundu. Serengil’in açıklamasından sonra Yeşim Salkım konuya dahil oldu ve Gülben Ergen’e ilişkin oldukça ağır iddialarda bulundu.
“Başka yuvaları da yıkmasın!” Seren Serengil, Gülben Ergen için soysal medya hesabından “Evli erkekleri yoldan çıkarma” alışkanlığı olduğuna dair bir açıklamada bulundu. Serengil’in açıklamasından sonra Yeşim Salkım konuya dahil oldu ve Gülben Ergen’e ilişkin oldukça ağır iddialarda bulundu.
“Gülben yüzünden ölümden döndüm”

                                    Ergen'in eski eşi Hakan Uzan'la birlikte olduğunu söyleyen Yeşim Salkım, “Gülben yüzünden bu ülkeden gitmek zorunda kaldım. Zamanında onun yüzünden çok veto yedim. O zamanki eşimle Gülben'in ilişkisi için dedektif tuttum. Bunlar yüzünden kanserin eşiğinden döndüm. Maddi manevi büyük zarara uğradım. Gülben, Seren Serengil'in evlenmek üzere olduğu kişiyle beraber oldu. Ama artık onun başka bir yuva yıkmasına izin vermeyeceğim.” ifadelerini kullandı.
“Gülben yüzünden ölümden döndüm” Ergen'in eski eşi Hakan Uzan'la birlikte olduğunu söyleyen Yeşim Salkım, “Gülben yüzünden bu ülkeden gitmek zorunda kaldım. Zamanında onun yüzünden çok veto yedim. O zamanki eşimle Gülben'in ilişkisi için dedektif tuttum. Bunlar yüzünden kanserin eşiğinden döndüm. Maddi manevi büyük zarara uğradım. Gülben, Seren Serengil'in evlenmek üzere olduğu kişiyle beraber oldu. Ama artık onun başka bir yuva yıkmasına izin vermeyeceğim.” ifadelerini kullandı.
 “Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi alışkanlıkları vardır”

                                    Çelik’in “Anneliğine aşık oldum” açıklaması, “Aldatıldım”a kadar gitti. Erhan Çelik gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağını açıklayıp TRT’deki haber sunuculuğu görevinden canlı yayında istifa etti.
“Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi alışkanlıkları vardır” Çelik’in “Anneliğine aşık oldum” açıklaması, “Aldatıldım”a kadar gitti. Erhan Çelik gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağını açıklayıp TRT’deki haber sunuculuğu görevinden canlı yayında istifa etti.
“50 kuruşluk dava açtı”

                                    Erhan Çelik, tüm bu yaşananlar üzerine Gülben Ergen’e 50 kuruşluk tazminat davası açtı. Çelik, davasında Gülben’in yasak aşkı Tolga Duğles’in eşi Yasemin Duğles’i şahit gösterecek.
“50 kuruşluk dava açtı” Erhan Çelik, tüm bu yaşananlar üzerine Gülben Ergen’e 50 kuruşluk tazminat davası açtı. Çelik, davasında Gülben’in yasak aşkı Tolga Duğles’in eşi Yasemin Duğles’i şahit gösterecek.
“Defol git çöplüğüne, çöp!”

                                    Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'ın kardeşi Deniz Erdoğan ile evli olan Elif Erol Erdoğan, da Twitter'da Ergen'i ağır bir dille eleştirdi. Gülben Ergen'in, geçmişte sevdiği adamı elinden aldığını söyleyen Seren Serengil'e destek veren Erdoğan, "Seren Serengil'i eskiden beri takip ederim. Naif, efendi ve çok tatlıdır. Kendi gibi ruhu da güzel kadın. Namus denen bir şey vardır ve bazı insanlar namussuzdur. Hiç temizlenemeyecek derece olanları tanıdım. Ömrüm boyunca sevilmeyeceksin, nefret bile bir sıfattır sana. Hiçbir şeysin, defol git çöplüğüne ve kendini orada akla, pakla. Çöpsün çöp” açıklamasında bulundu.
“Defol git çöplüğüne, çöp!” Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'ın kardeşi Deniz Erdoğan ile evli olan Elif Erol Erdoğan, da Twitter'da Ergen'i ağır bir dille eleştirdi. Gülben Ergen'in, geçmişte sevdiği adamı elinden aldığını söyleyen Seren Serengil'e destek veren Erdoğan, "Seren Serengil'i eskiden beri takip ederim. Naif, efendi ve çok tatlıdır. Kendi gibi ruhu da güzel kadın. Namus denen bir şey vardır ve bazı insanlar namussuzdur. Hiç temizlenemeyecek derece olanları tanıdım. Ömrüm boyunca sevilmeyeceksin, nefret bile bir sıfattır sana. Hiçbir şeysin, defol git çöplüğüne ve kendini orada akla, pakla. Çöpsün çöp” açıklamasında bulundu.
“Mustafa Erdoğan’ı da aldattı!”

                                    Yayın kuruluşları “Ben kimseyi aldatmadım” açıklamasında bulunan Ergen’e ithafen, "Mustafa Erdoğan'ı aldattığı görüntüler” başlığıyla Ergen’in spor hocasıyla arabada çekilmiş görüntülerini yayınladı.
“Mustafa Erdoğan’ı da aldattı!” Yayın kuruluşları “Ben kimseyi aldatmadım” açıklamasında bulunan Ergen’e ithafen, "Mustafa Erdoğan'ı aldattığı görüntüler” başlığıyla Ergen’in spor hocasıyla arabada çekilmiş görüntülerini yayınladı.
Ergen'in "Şahdamarı"!
Direksiyondaki Gülben Ergen'in "Şahdamarım" dediği spor hocası...
Ergen'in "Şahdamarı"! Direksiyondaki Gülben Ergen'in "Şahdamarım" dediği spor hocası...
Çalıştığı okullarla ilişkisi kesildi!

                                    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gülben Ergen'in çalıştığı okullarla ilişiğinin tamamen kesildiği ve yapılan protokolün iptal edildiği ortaya çıktı.
Çalıştığı okullarla ilişkisi kesildi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gülben Ergen'in çalıştığı okullarla ilişiğinin tamamen kesildiği ve yapılan protokolün iptal edildiği ortaya çıktı.
Dizi projesi iptal edildi!

                                    Ardından Gülben’in oynayacağı dizi projesindeki rolü iptal edildi.
Dizi projesi iptal edildi! Ardından Gülben’in oynayacağı dizi projesindeki rolü iptal edildi.
Reklam projesinden alındı!

                                    Bir markanın 3 yıldır reklam yüzü olan Gülben Ergen, bu reklam projesinden de alındı.
Reklam projesinden alındı! Bir markanın 3 yıldır reklam yüzü olan Gülben Ergen, bu reklam projesinden de alındı.

iyi pazarlar✨

Gülben Ergen (@gulben123)'in paylaştığı bir gönderi ()

Asla itibar etmeyiniz✋🏼 Hukuk mücadelem devam ediyor...

Gülben Ergen (@gulben123)'in paylaştığı bir gönderi ()

“Herkesten özür dile, küçülmezsin!”

                                    Seren Serengil, “Herkesten, Türk halkından, eski eşinden, tüm kadınlardan özür dile; küçülmezsin” yorumuyla Gülben Ergen’ seslendi.
“Herkesten özür dile, küçülmezsin!” Seren Serengil, “Herkesten, Türk halkından, eski eşinden, tüm kadınlardan özür dile; küçülmezsin” yorumuyla Gülben Ergen’ seslendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >