13. Gün iftar menüsü: Sofraların en besleyici ve hafif lezzeti somon

13. gün iftar menüsü
13. gün iftar menüsü

Vücudumuzun oruç tutmaya iyiden iyiye alıştığı günlere gelmiş bulunmaktayız! Artık yemeklere saatler harcamaktansa daha pratik lezzetlere yönelmek hepimize iyi gelecek. Fırında ve buharda dakikalar içerisinde pişirebileceğiniz tariflerle 13. günden herkese merhaba!

İÇİNDEKİLER

Çekirdekli hafif çorba

Ramazanda hafif çorba tarifleri arayanların imdadına Lokma koşuyor. Çekirdekli hafif çorba besin değerleri ve kolay anlatımı ile Lokma'da!

Cheddarlı somon

"Lokmacım somonun tadı çok hafif biraz renk katmak istiyorum." diyenlere özel Lokma'dan cheddarlı somon tarifi!

Buharda sebze tabağı

Her yemeğin yanına yakışan hem hafif hem de tamamlayıcı buharda sebzeler nasıl pişirilir? Lokmacığınız tüm püf noktalarıyla anlatıyor!

Chialı patlıcanlı börek

Patlıcanlı börek müptelaları buraya! Böreklerin üzerine haşhaş, çörek otu ve susam dışında ne dökülebilir? Biz chia kullandık ve çok yakıştı. Chialı patlıcanlı börek tarifi Lokma'da!

Fıstıklı humus

Kültürden kültüre yapılışı farklılık gösteren humusun biz her çeşidini severek tüketiyoruz! Size de en sevdiğimiz hallerinden biri olan fıstıklı halinin tarifini verdik. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Mantarlı fava

Yemek olarak bile tercih edilebilecek çok doyurucu mantarlı fava nasıl yapılır? Protein bakımından çok zengin olan baklanın en güzel hallerinden olan favanın tarifi Lokma'da!

Meyveli salata

Salataları farklı farklı meyvelerle buluşturmayı çok seven Lokmacığınız, size de en güzel meyveli salata tariflerinden birini öneriyor. Özel soslu meyveli salata tarifi sitemizde sizlerle.

Kan portakallı sütlü tatlı

Portakalla yapabileceğiniz en güzel tatlılardan olan kan portakallı sütlü tatlı tarifi sitemizde sizlerle! İster kan portakalı ister normal portakal isterseniz de mandalina ile yapın ama siz siz olun bu tarifi mutlaka deneyin!